Fijn wonen

Groepswonen op beschermd terrein

Veilig wonen. In een kleine groep, in een rustige en veilige omgeving. Dat noemen we groepswonen op een beschermd terrein. Dit kan op Het Rijtven.

Voor wie?

Groepswonen op Het Rijtven is er voor mensen van alle leeftijden. Hier wonen mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking of (ernstige) gedragsproblemen.
Voor kinderen en jongeren zijn er speciale woningen. Dat geldt ook voor ouderen. Dan woon je met leeftijdgenoten bij elkaar.

Hoe werkt het?

Op een groepswoning zijn begeleiders die je helpen. Ze zorgen ervoor dat jij een fijne dag hebt. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het opstaan en naar bed gaan. Als je dat nodig hebt. En ze zorgen ervoor dat je leuke activiteiten doet overdag. Ze luisteren naar wat jij wilt. Werken, ontspannen? Het kan allemaal. Sommige dingen doe je in de woning, soms ga je naar de dagbesteding of lekker naar buiten. Je kunt bijvoorbeeld naar de boerderij of naar een snoezelruimte.

Op Het Rijtven werken bijvoorbeeld ook een tandarts, een huisarts en andere mensen die je kunnen helpen. Samen zorgen ze ervoor dat jij, elke dag opnieuw, een fijne dag beleeft.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud