Het Rijtven

Op Het Rijtven wonen cliënten van álle leeftijden, met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook cliënten met meervoudige, complexe beperkingen of ernstige gedragsproblematiek krijgen er de zorg, veiligheid en aandacht die ze nodig hebben. Naast woonvoorzieningen zijn er voorzieningen voor dagbesteding en recreatie.

Op Het Rijtven werken, naast begeleiders die dagelijkse zorg en ondersteuning bieden, onder meer gedragsdeskundigen, AVG-artsen en bewegingstherapeuten. Maar ook gespecialiseerde fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, pedicures en voedingsdeskundigen. Daarnaast is het Centrum Bijzondere Tandheelkunde hier gevestigd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Het Rijtven voor jouw situatie? Neem vrijblijvend contact op met ORO Entree.

VERBINDING MENS, DIER EN NATUUR

We leren steeds meer over de waarde van het contact tussen mens en dier. Zo zijn onze paarden in de stal vriend en therapeut tegelijkertijd. Het contact tussen mens en dier op de boerderij en in de paardenstal werkt stress-verlagend.

De groene omgeving van Het Rijtven biedt een schat aan verrassende recreatiemogelijkheden. Een aantal recreatieve voorzieningen, zoals de boerderij met de snoezelstal, is op bepaalde tijden ook voor bezoekers toegankelijk. Kom eens kijken, kom beleven! Drink iets in De Honingpot of maak een wandeling door het prachtige Beekdal. Ook leuk is de gedichtenroute, die onder andere naar de paarden, dierenweides en de Vlindertuin leidt.

Adres: Den Dreef 13, 5751 NS Deurne

Plan je route

BEREIKBAARHEID

Wij verzoeken je bij voorkeur met de fiets of lopend het terrein te bezoeken. Voor fietsers is er een fietsenstalling naast de receptie. Mocht je toch met de auto komen, volg dan de aanwijzingen op de verkeersborden. Het Rijtven is een woonerf:

  • Bewoners hebben altijd voorrang
  • De maximumsnelheid is 15 km/uur
  • Parkeren is alleen in de parkeervakken toegestaan.

Download de plattegrond

 

IN HET HIER EN NU OP HET RIJTVEN

Rust, geborgenheid en de groene omgeving kenmerken Het Rijtven. Een omgeving die belangrijk is voor de mensen die er wonen en dagbesteding doen. Maar ook voor de mensen die er werken én voor mensen uit de regio. We willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Kinderen uit de buurt, rustzoekers, natuurliefhebbers.
Wil je weten wat er allemaal te doen is, klik dan hier. Je bent van harte welkom.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree, via 0492 - 53 00 53 of welkom@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content