Lekker in je vel

Bij ORO staat jouw geluk centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Zodat je kunt meedoen, jezelf kunt ontwikkelen en zoveel mogelijk de regie over je eigen leven hebt. Wat heb jij daar bij nodig? Dát is de vraag die we ons iedere dag stellen. Het antwoord kan voor iedereen anders zijn. Ieder mens is namelijk uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Soms heeft iemand een beetje hulp nodig om zich goed te kunnen voelen. Bij ORO is niets raar en alles is bespreekbaar. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste bij jou past.

Bekijk het totale aanbod

Totale aanbod

Ik wil contact

Contact

Behandeling & therapie

Bekijk ons aanbod

Voor de meeste behandelingen en vormen van therapie ga je naar Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO. Ook voor onderzoek en diagnostiek kun je bij ons terecht. Want soms weet je nog niet precies wat er aan de hand is of welke behandeling of therapie jou het beste kan helpen. Bij Lore werken een heleboel artsen en therapeuten die jou kunnen helpen gezond te blijven en lekker in je vel te zitten.

Het is natuurlijk belangrijk dat je gezond en fit bent. Want als je fit bent, voel je je fijner. Bewegen hoort daar ook bij. Is dat moeilijk? Soms wel, ja. In beweging blijven met een beperking kan wel eens lastig zijn. Maar we hebben een breed aanbod dat hierbij kan ondersteunen. Daarom gaan we samen op zoek naar wat bij jou past.

Veelgestelde vragen

Er zijn voor onze cliënten allerlei cursussen mogelijk. Deze organiseren we vanuit het zogenaamde Leerplein. Nog op zoek naar een passende cursus? Het totale overzicht staat op onze website. ORO Entree kan je helpen met jouw aanmelding.

Als je een verstandelijke beperking hebt is het mogelijk om vanuit de Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Zorgverzekeringswet of de Wet langdurige zorg (Wlz) toezicht, zorg en/of ondersteuning aan te vragen. Om deze financiering te ontvangen (inclusief bijbehorende vergoedingen) is vaak een geldige en passende indicatie nodig. Bekijk welke mogelijkheden voor jou gelden.

Het is mogelijk een aanvraag te doen voor vervoer, voor bijvoorbeeld school of dagbesteding. Wanneer je al cliënt bij ORO bent, kan de zorgcoördinator dit voor je regelen. Ben je nog geen cliënt bij ORO, moeten je we verwijzen naar jouw gemeente. Hier is namelijk financiering voor nodig. Heb je hier hulp bij nodig, vraag het ons gerust.

Een organisatie als ORO is heel blij met alle vrijwilligers. Wij verwelkomen dan ook graag nieuwe mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Op de website van 'werkenbijoro' vind je alle informatie en eisen die gelden voor vrijwilligers. Ook vind je er mooie verhalen uit de praktijk. We horen graag van je!

Bewegen is belangrijk, je wordt er vaak fitter van. En fit zijn, maakt je blij. ORO biedt daarom verschillende mogelijkheden waarbij je in je eigen tempo kan bewegen. Vaak samen met Lore, ons behandel- en expertisecentrum. Bekijk ons aanbod.
Bekijk meer veelgestelde vragen

Maak kennis met Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO

Ons aanbod dat gericht is op lekker in je vel zitten, bieden wij in samenwerking met Lore. Bij Lore werkt een gedreven team van 120 artsen en behandelaren die pas tevreden zijn als jij echt verder komt. Zowel op persoonlijk, als medisch gebied. Met elkaar zorgen we dat jij de beste zorg krijgt. Zo staan we samen sterker.

Ontdek de mogelijkheden van Lore

In onderstaand filmpje vind je een korte uitleg over Lore.

Maatwerk door samenwerkingen

Naast de kennis en ervaring die we met Lore in huis hebben, werken zij ook veel samen met partners in de regio. Denk aan huisartsen, de GGZ of het Elkerliek Ziekenhuis. Zo kunnen we voor iedere vraag een antwoord bieden.

Ben je liever in je eigen vertrouwde omgeving? Dan komen we gewoon naar jou toe om je te helpen. Ook dat kan. Zodat jij precies de behandeling en begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud