Kind & Jeugd

Bij ORO is de zorg voor jouw kind goed geregeld. Dat is vanzelfsprekend. Maar we doen meer. ORO helpt jou in de zoektocht naar de mogelijkheden.

Iedere ouder wil het beste uit zijn of haar kind halen, zowel op cognitief vlak als sociaal emotioneel. Voor de een is dat meedoen op school, voor de ander is dat zelfstandig leren eten, voetballen bij de lokale sportclub of contact kunnen maken met anderen. We kijken naar de talenten van jouw kind. Jij kent je kind het beste en ORO helpt je in de zoektocht. Jij als ouder bepaalt wat we samen inzetten om jouw kind te laten groeien.

We vinden het belangrijk dat je kind zich thuis voelt bij ORO. Bij de BSO, op het Kinderdagcentrum, of tijdens een bezoek aan een van de behandelaren of thuis: als je kind lekker in zijn of haar vel zit, dan is het goed! We zijn er niet alleen voor jouw kind, maar ook voor jou en jouw gezin. En nadert er een nieuwe levensfase, met nieuwe vragen? Geen probleem. ORO blijft in de buurt met passende zorg en ondersteuning op elk moment van het leven.

Het aanbod van ORO is verdeeld in drie gebieden:

  1. Fijn wonen
  2. Prettige dag
  3. Lekker in je vel

Op alle gebieden hebben we een aanbod dat speciaal voor kinderen is. En als het er nog niet is, kijken we samen hoe we jou en je kind het beste kunnen helpen.

RELATIEMANAGEMENT

ORO is er natuurlijk voor de cliënten. Maar we weten heel goed dat ook ouders en cliëntvertegenwoordigers soms wat extra aandacht kunnen gebruiken. Daar zijn onze relatiemanagers voor. Ze luisteren naar jouw wensen en doorlopen samen met jou het proces waar je als ouder in zit: wat heb jíj nodig om de zorg voor je familielid vol te houden. Waar heb jij behoefte aan, waarmee kunnen we jou helpen of ondersteunen? De relatiemanagers blijven naast je staan, ook als de zorg rondom de cliënt verandert.

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content