Relatiemanagers

Onze relatiemanager, Loes Maas, is er speciaal voor jou als ouder, contactpersoon of cliëntvertegenwoordiger van een kind tot 18 jaar. Je kunt bij haar terecht met al je vragen of om gewoon eens even van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld jouw rol in de verzorging. Wat heb je nodig, wat zou je willen, welke ondersteuning zoek je? Zij biedt een luisterend oor.

KWETSBARE MENSEN

Kwetsbare mensen gelukkig maken. Dat is de missie van ORO. Met die kwetsbare mensen bedoelen we natuurlijk onze cliënten. Maar ook de mensen die dicht bij die cliënt staan, zijn in zekere zin kwetsbaar. Ook zij hebben vragen, behoeften en soms twijfels.

“Als relatiemanager sta ik naast de cliëntvertegenwoordiger van kinderen tot 18 jaar”, zegt Loes. “Ook als de mensen in de zorg rondom de cliënt veranderen, blijf ik de steun en toeverlaat voor de cliëntvertegenwoordiger. Ik haal vragen en wensen op, vertaal deze naar de organisatie en leg verbindingen met collega’s die hier iets mee gaan doen.”

Loes Maas

NIEUWE IDEEËN

Een mooi voorbeeld van de rol van de relatiemanagers bleek onlangs bij een ouder die momenteel zelfs geen zorg meer van ORO ontvangt. Loes: “Deze moeder had een kind op het kinderdagcentrum, maar haar dochter is daar inmiddels weg. Ook dan houden we, als de ouder dat wil, een paar keer per jaar contact. Het is geweldig om te zien dat je de cliëntvertegenwoordigers kunt helpen. Ik hoor ook de pijnpunten die ze ervaren. Die breng ik terug naar de organisatie, zodat we onze zorg blijven verbeteren. En hebben ouders behoefte aan iets wat ORO nog niet biedt? Dan kijken we of we iets kunnen bedenken en iets nieuws kunnen ontwikkelen. Hun vraag is ons uitgangspunt.”

CONTACT

Benieuwd naar wat Loes als relatiemanager voor je kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via relatiemanagement@oro.nl

Lees Voor
Ga naar de inhoud