ORO ORO
Lees Voor

Relatiemanagers

Wij zijn er voor jou!

Onze relatiemanagers, Loes Maas en Joyce van Breemen, zijn er speciaal voor jou als ouder, contactpersoon of cliëntvertegenwoordiger. Je kunt bij hen terecht met al je vragen of om gewoon eens even van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld jouw rol in de verzorging. Wat heb je nodig, wat zou je willen, welke ondersteuning zoek je? Zij bieden een luisterend oor.

Kwetsbare mensen

Kwetsbare mensen gelukkig maken. Dat is de missie van ORO. Met die kwetsbare mensen bedoelen we natuurlijk onze cliënten. Maar ook de mensen die dicht bij die cliënt staan, zijn in zekere zin kwetsbaar. Ook zij hebben vragen, behoeften en soms twijfels.
“Wij staan naast de cliëntvertegenwoordiger”, zegt Loes. “Ook als de mensen in de zorg rondom de cliënt veranderen, blijven wij de steun en toeverlaat voor de cliëntvertegenwoordiger. Wij halen vragen en wensen op, vertalen deze naar de organisatie en leggen verbindingen met collega’s die hier iets mee gaan doen.”

relatiemanagers

Nieuwe ideeën

Een mooi voorbeeld van de rol van de relatiemanagers bleek onlangs bij een ouder die momenteel zelfs geen zorg meer van ORO ontvangt. Joyce: “Deze moeder had een kind op het kinderdagcentrum, maar haar dochter is daar inmiddels weg. Ook dan houden we, als de ouder dat wil, een paar keer per jaar contact. Het is geweldig om te zien dat je de cliëntvertegenwoordigers kunt helpen. Wij horen ook de pijnpunten die ze ervaren. Die brengen we terug naar de organisatie, zodat we onze zorg blijven verbeteren. En hebben ouders behoefte aan iets wat ORO nog niet biedt? Dan kijken we of we iets kunnen bedenken en iets nieuws kunnen ontwikkelen. Hun vraag is ons uitgangspunt.”

Contact

Benieuwd naar wat Loes of Joyce voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op via relatiemanagement@oro.nl

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content