Organisatie

RAAD VAN BESTUUR

De dagelijkse leiding van ORO is in handen van de Raad van Bestuur. Sinds 2012 bestaat die Raad uit één bestuurder. Vanaf 1 augustus 2023 heeft Mirjam Kräwinkel het stokje overgenomen van Jan Roelofs. Mirjam is een gedreven en verbindende bestuurder met passie voor mensen, voor wie meedoen niet zo vanzelfsprekend is. “Kwetsbare mensen gelukkig maken: dat is de mooiste missie die ik kan bedenken. Kansen zien, voor klein en groot geluk. Door oprecht te kijken naar wat iemand wil, kan en nodig heeft. Ik vind het een prachtige kans om daar een bijdrage aan te leveren.”

Vanaf 2010 heeft ORO zich ontwikkeld tot een ondernemende zorgorganisatie die zich helemaal richt op het welbevinden en het geluk van mensen met een verstandelijke beperking. Een organisatie die het verschil kán en wil maken voor onze doelgroep.

Raad van toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het bestuur van ORO. De ORO organisatie voldoet aan de eisen van transparantie en inrichting van de bedrijfsvoering. Zoals is vastgelegd in de Zorgbrede Governance Code. De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende leden:

  • De heer Anne Jonkman (voorzitter)
  • De heer Dirk Jan Jacobs MSc RA RO EMIA (vicevoorzitter)
  • Mevrouw drs. Marlies Dokter (lid)
  • Mevrouw ir. Elphi Nelissen (lid)
  • Mevrouw dr. Maryanne Schlösser (lid)

In september 2020 is de voorzitter Anne Jonkman geïnterviewd voor ons magazine OROskoop. Maak hier kennis met hem en de overige leden van de Raad van Toezicht. 

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg heeft een Kwaliteitsscore kaart gepubliceerd. Via deze link kunt u de scores zien van de Raad van Toezicht van ORO.
Heeft u vragen of opmerkingen aan de Raad van Toezicht? Laat het weten via raadvantoezicht@oro.nl.

Factuurgegevens ORO
  • KvK-nummer: 41093762
  • BTW-nummer: NL002821618B01

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud