Organisatie

RAAD VAN BESTUUR

De dagelijkse leiding van ORO is in handen van de Raad van Bestuur. Sinds 2012 bestaat die Raad uit één bestuurder, Jan Roelofs. Zijn belangrijkste ambitie is het bouwen van een organisatie die het geluk van kwetsbare mensen in alle opzichten centraal stelt. Luisteren naar de cliënt en naar de cliëntvertegenwoordigers én een volwaardige samenwerking met hen aangaan, noemt hij daarbij als belangrijke voorwaarde.

Vanaf 2010 heeft ORO zich ontwikkeld tot een ondernemende zorgorganisatie die zich helemaal richt op het welbevinden en het geluk van mensen met een verstandelijke beperking. Een organisatie die het verschil kán en wil maken voor onze doelgroep.

Raad van toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het bestuur van ORO. De ORO organisatie voldoet aan de eisen van transparantie en inrichting van de bedrijfsvoering. Zoals is vastgelegd in de Zorgbrede Governance Code. De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende leden:

  • De heer Anne Jonkman (voorzitter)
  • De heer ir. Robèrt Gradus (vicevoorzitter)
  • Mevrouw drs. Marlies Dokter (lid)
  • De heer Dirk Jan Jacobs MSc RA RO EMIA (lid)
  • Mevrouw ir. Elphi Nelissen (lid)
  • Mevrouw dr. Maryanne Schlösser (lid)

In september 2020 is de voorzitter Anne Jonkman geïnterviewd voor ons magazine OROskoop. Maak hier kennis met hem en de overige leden van de Raad van Toezicht. 

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg heeft een Kwaliteitsscore kaart gepubliceerd. Via deze link kunt u de scores zien van de Raad van Toezicht van ORO.
Heeft u vragen of opmerkingen aan de Raad van Toezicht? Laat het weten via raadvantoezicht@oro.nl.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Naar de inhoud springen