Training

Bij ORO krijg je de kans om dingen die je lastig vindt te leren. We bespreken samen hoe we dat het beste kunnen doen. Met jou en je ouders of vertegenwoordigers. Drama, muziek, spel, creativiteit of een gesprek met een psycholoog of een gedragsdeskundige kunnen helpen wanneer je minder lekker in je vel zit. Ook kan het zijn dat je tegen een vraag aanloopt waar je graag hulp bij krijgt. Wil je bijvoorbeeld werken aan je sociale vaardigheden? Weten hoe je kunt omgaan met je woede? Of beter voor jezelf kunnen opkomen? Dat kan! Op welk niveau je ook functioneert, hoe kwetsbaar je ook bent: ons doel is dat jij je goed voelt en gelukkig bent.

Of was je op zoek naar

Behandeling & therapie

Bekijk ons aanbod

Voor de meeste behandelingen en vormen van therapie ga je naar Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO. Ook voor onderzoek en diagnostiek kun je bij ons terecht. Want soms weet je nog niet precies wat er aan de hand is of welke behandeling of therapie jou het beste kan helpen. Bij Lore werken een heleboel artsen en therapeuten die jou kunnen helpen gezond te blijven en lekker in je vel te zitten.

Het is natuurlijk belangrijk dat je gezond en fit bent. Want als je fit bent, voel je je fijner. Bewegen hoort daar ook bij. Is dat moeilijk? Soms wel, ja. In beweging blijven met een beperking kan wel eens lastig zijn. Maar we hebben een breed aanbod dat hierbij kan ondersteunen. Daarom gaan we samen op zoek naar wat bij jou past.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud