Leerplein

LEVEN LANG ONTWIKKELEN

ORO vindt het belangrijk dat jij jezelf kan en wil ontwikkelen, binnen jouw mogelijkheden. Het Leerplein van ORO biedt daarom cursussen en werkboeken. Voor zowel cliënten als niet-cliënten. 

CURSUSSEN

Jezelf ontwikkelen en je talenten laten groeien. Daar zetten wij ons bij ORO voor in. Zo leer jij, op je eigen niveau, iedere dag weer nieuwe dingen. Dat kan op jonge leeftijd zijn, maar ook op latere leeftijd door bijvoorbeeld een cursus.

Wil je weten welke cursussen ORO biedt, bekijk ze hier.

 

WERKBOEKEN

Met veel enthousiasme werken we samen met onze ervaringsdeskundigen aan de ontwikkeling van werkboeken. Een werkboek gaat altijd over een bepaald onderwerp en bevat vragen, afbeeldingen en/of oefeningen. Cliënten kunnen zelf met een werkboek aan de slag of samen met hun begeleider als zij dat fijner vinden.

Benieuwd naar het complete aanbod van werkboeken? Bekijk ze hier.

Wil je na het doornemen van een werkboek met een van de ervaringsdeskundigen overleggen, neem dan contact op met STERK, het Cliëntburo van ORO.

Kosten

Voor cliënten van ORO zijn de cursussen gratis. Met uitzondering van de materiaalkosten bij de cursus auto-theorie dat is maximaal €50,00.

Ben je geen cliënt bij ORO? Dan betaal je voor alle andere cursussen € 5,00 per bijeenkomst. Voor werkboeken vragen wij voor externen een bijdrage van € 25,00 per werkboek.

Wil je graag een workshop of cursus op maat of op locatie? Neem contact op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud