Behandeling & therapie

Wil je beter leren bewegen, slapen of communiceren? Of wil je graag hulp krijgen in het omgaan met seksualiteit of naar een tandarts die jou begrijpt? Dan helpen we je graag. Binnen ORO worden alle behandelingen verricht door Lore, het behandel- en expertisecentrum. Lore bestaat uit een groot team van ruim 100 artsen, behandelaren en deskundigen op alle denkbare gebieden. Van fysiotherapeuten en ergotherapeuten tot artsen en diëtisten. En van gespecialiseerde logopedisten en gedragsdeskundigen tot tandartsen van het Centrum Bijzondere Tandheelkunde.

Behandeling / begeleiding

Bekijk ons aanbod

De sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) behandelt, begeleidt en ondersteunt jou en je familie in je zoektocht naar een oplossing voor je problemen. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat jij de regie over je eigen leven weer terugkrijgt.

Medische dienst

Bekijk ons aanbod

Voor medische vragen heeft Lore een eigen medische dienst. Deze dienst bestaat onder meer uit: Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG’s), huisartsen en verpleegkundig specialisten.

Methodieken & therapieën

Bekijk ons aanbod

Bij Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO, werkt een groot team van deskundigen op alle denkbare gebieden. Van fysiotherapeuten en ergotherapeuten tot artsen en diëtisten, en van gespecialiseerde logopedisten tot gedragsdeskundigen. Zij gebruiken allemaal verschillende methodieken en therapieën om bij jouw vraag aan te sluiten. Heb je moeite om dingen te verwerken, zoals bijvoorbeeld bij een trauma? Of wil je je eigen emoties leren begrijpen? Wij zijn er voor jou!

Onderzoek

Bekijk ons aanbod

Met de gedragsdeskundige voer je gesprekken over bijvoorbeeld je gedachten, gevoelens en gedrag. Samen kijk je wat je hier aan zou willen veranderen, of hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Paramedische dienst

Bekijk ons aanbod

De specialisten van de paramedische dienst helpen je om de functionele gevolgen van een ziekte of een aandoening te verminderen. Hierbij kun je denken aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist of pedicure.

Vind je het spannend om naar de tandarts te gaan? Dat snappen we goed. Onze tandartsen stellen jou op je gemak. Ze hebben alle tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jouw gebit kan worden nagekeken. Want het hebben van een gezond gebit is belangrijk!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content