Werkpost Toverland

Werken in een groot pretpark als Toverland, wie wil dat nou niet? In een park waar elke dag veel bezoekers komen en kinderen spelen, moet van alles gebeuren. Daarom is er bij Toverland een werkpost.  

WAT DOE JE BIJ WERKPOST TOVERLAND?

Iedere dinsdag en woensdag werken er 2 verschillende groepen van 8 mensen bij Toverland. Op dinsdag kun je meehelpen in de horeca en bij de attracties. Je mag bijvoorbeeld de knopjes indrukken, zodat de achtbaan begint. Op woensdag houden we Toverland schoon. We zorgen voor de tuin, vegen de paden schoon, controleren de speeltoestellen en prikken papier.

OVER TOVERLAND

Toverland is een pretpark in Sevenum. Iedere dag komen daar veel kinderen en andere bezoekers. Zij genieten er van de achtbanen, speeltoestellen en de eettentjes. Jij helpt dus mee om deze mensen een fijne dag te geven.

WERKKLEDING

Omdat je werknemer in Toverland bent, krijg je ook werkkleding aan. Je werkt samen met anderen. Dat maakt het erg gezellig. Er is ook altijd begeleiding in de buurt om jou te helpen.

BUITEN

Jouw leeftijd maakt niet uit, als je maar ouder dan 18 jaar bent. Als je op woensdag komt werken, is het fijn als je graag buiten werkt. De meeste klusjes vinden dan buiten plaats.

Meer weten over dagbesteding bij ORO?

Adres: Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

Plan je route
Werkpost Toverland (Sevenum)

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree, via 0492 - 53 00 53 of welkom@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content