Fijn wonen

Hulp bij je gezondheid

Wil je meer bewegen? Vind je het lastig om gezond en toch lekker te eten? Lijkt het je fijn om meer energie te hebben? ORO helpt je om gezond te leven.

Voor wie is het?

Dit past bij jou als jij je gezond en fit wilt voelen.

Hoe werkt het?

Woon je zelfstandig en wil je graag hulp om gezond te worden? Dan kun je dat laten weten aan je zorgcoördinator. Of je laat het weten via ORO Entree.
Samen maken we een plan om gezonder en fitter te worden. Wat willen we bereiken en hoe gaan we dat doen? Je kunt bijvoorbeeld elke dag een wandelingetje gaan maken. Minder frisdrank drinken en meer water drinken. Of misschien bedenken jullie samen een dieet.
Je begeleider is er twee uur per week voor je. De rest van de week werk je zelf aan je gezondheid.

Gezonder leven op de locaties van ORO

Woon je op een locatie van ORO? Ook dan helpen we je natuurlijk om gezond te leven. Je krijgt lekker én gezond eten. Als je vragen hebt over gezondheid, dan kun je die stellen aan een dokter. Ook kan een diëtist je tips geven. Dat is iemand die samen met je kijkt naar je voeding en hoeveel je beweegt.

 

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content