Fijn wonen

Begeleiding jongeren met LVB+

Als je kind een licht verstandelijke beperking (LVB) en ernstige gedragsproblemen heeft, komt hij of zij in het dagelijkse leven lastige situaties tegen. Zo is de kans groot dat je kind samenwerken moeilijk vindt. Of moeite heeft om het tempo van anderen bij te houden. Je kind zit met gedachten in zijn of haar hoofd en heeft (soms) moeite met emoties. Wij kunnen je kind en jullie als ouders daarbij begeleiden en helpen.

Voor wie is het?

Jongeren van 12 tot 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek.

Hoe werkt het?

Samen met je kind en jullie als ouders zoeken we naar manieren zodat je kind een fijn en gelukkig leven kan leiden, mét deze beperking. We beseffen ons dat dit vaak een weg is met vallen en opstaan. Maar jullie staan er niet alleen voor. Onze specialistische begeleiding helpt bij het vinden van de goede balans en controle over het eigen gedrag. Omdat de problemen heftig kunnen zijn, is het belangrijk dat deze begeleiding regelmatig plaatsvindt en onze hulp makkelijk bereikbaar is.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud