Lekker in je vel

Bewegingsactivering

Bewegen is belangrijk. Als je niet beweegt word je stijf en dat is niet fijn en gezond. Als je beweegt, voel je je beter. Vind je het lastig om te bewegen? Dan helpen wij je.

Voor wie is het?

Vind je het moeilijk om te bewegen? Of weet je niet goed welke sport of activiteit je leuk vindt? Dan is dit iets voor jou.

Hoe werkt het?

De bewegingstherapeut komt eerst met je praten. Samen bespreken jullie het probleem. En kijken jullie naar wat bij jou past.
Jullie kijken naar wat wél kan en niet naar dat wat niet kan. Als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, kun je toch nog op allerlei manieren met bewegen bezig zijn. Misschien is een huifbed wel iets voor jou? Of spelen we samen een potje rolstoelbasketbal. We hebben ook spelletjes waarbij je in beweging komt door licht en geluid. En er zijn nog veel meer mogelijkheden!
Jouw bewegingstherapeut helpt jou om bewegen leuk te maken. En vertelt je waarom het zo belangrijk is. Want als je blijft bewegen, kun je veel meer zelf.

Alleen of in een groep?

Je kunt ervoor kiezen om alleen te bewegen. Maar als het je fijn lijkt om met anderen te sporten kun je ook in een groep bewegen.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud