Lekker in je vel

Downpoli kinderen

Downpoli Kinderen is een speciaal spreekuur voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar met het downsyndroom. Dit spreekuur is een gezamenlijk initiatief van ORO en het Elkerliek ziekenhuis. Doel van de poli is om mogelijke gezondheidsproblemen snel te signaleren of te voorkomen.

Voor wie is het?

De Downpoli kinderen is er voor kinderen tot 18 jaar met het downsyndroom en hun ouders.

Hoe werkt het?

Tijdens dit spreekuur komt je kind bij een aantal behandelaars voor specifieke controles. Het team bestaat uit kinderartsen, oogartsen en KNO-artsen, logopedisten, kinderfysiotherapeuten en ergotherapeuten, diëtisten, gedragsdeskundigen, het Audiologisch Centrum Eindhoven en de Stichting Downsyndroom (SDS).

De Downpoli kinderen is speciaal opgezet om jou als ouder te begeleiden en advies te geven. Ook verwijzen we, indien noodzakelijk door naar de juiste hulpverlening. Wanneer jouw kind 18 jaar wordt, krijgen jullie samen de goede voorbereiding en begeleiding om over te stappen naar de Downpoli volwassenen.

MEER WETEN?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

downpoli

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud