Prettige dag

Ervaringsdeskundigen

Het is soms fijn om met iemand te praten die weet waar je het over hebt. Iemand die hetzelfde meegemaakt heeft of in een vergelijkbare situatie zit. De ervaringsdeskundigen van ORO hebben ervaring met onderwerpen zoals autisme, verslavingen en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ze zijn er ook voor jou.

Voor wie is het?

De ervaringsdeskundigen zijn er voor alle cliënten van ORO.

Hoe werkt het?

Bij de ervaringsdeskundigen van ORO kun je terecht voor advies en voorlichting. Zij zijn zelf cliënten van ORO die ervaring hebben met alle kanten van zorg en bezitten het certificaat ‘ervaringsdeskundige’ van het Consortium Ervaringsdeskundigheid.
De ervaringsdeskundigen van ORO werken ook bij STERK, het cliëntburo van ORO.

De ervaringsdeskundigen en ervaringswerkers vertellen hún verhaal. Het verhaal over het leven met een beperking, op bijvoorbeeld scholen en bij organisaties. Ook delen ze hun ervaringen met andere cliënten en de mensen om hen heen. Om vooroordelen weg te nemen en om anderen hun levensverhaal te vertellen. Wil je een keer met hen in gesprek of weten wat de mogelijkheden zijn? Dan horen wij dat graag!

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud