Lekker in je vel

Running therapie

Hardlopen is goed voor je. Je wordt er niet alleen gezond van. Je denkt tijdens het lopen ook minder na over dingen (piekeren). Daardoor heb je na het hardlopen de hele dag een goed gevoel! Dit is ook bij wandelen zo. Tijdens running therapie ga je bewegen. Ondertussen klets je met je bewegingstherapeut over wat jou bezighoudt.

Voor wie is het?

Vind jij het lastig om over je problemen te praten? Met running therapie wordt het veel gemakkelijker. Running therapie past bij je als je kunt lopen of rennen, maar ervaring met hardlopen is niet nodig.

Hoe werkt het?

Je gaat rennen of wandelen met een bewegingstherapeut, die je hierbij begeleidt: een-op-een dus. We kijken naar wat jij kan en wil. Eerst lekker wandelen? Of wil je meteen gaan rennen? Tussendoor klets je met je bewegingstherapeut. Maar dat is niet het belangrijkste, het belangrijkste is bewegen. Door het lopen en rennen, kun je ontspannen. Misschien wordt het daardoor veel gemakkelijker om met je problemen om te gaan.
Waar je gaat lopen of hardlopen? Dat is aan jou. Je bewegingstherapeut luistert goed naar jou en kijkt naar wat bij je past. Misschien wil je rennen op een atletiekbaan? Of juist in het bos? Dat kan!
Sport je al veel? Of juist helemaal niet? Dat kan allemaal. Je hoeft geen ervaring te hebben met wandelen of hardlopen.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud