Fijn wonen

Zelfstandig wonen, maar dan anders

Klein, maar fijn wonen? Dat kan in een tiny house. Tiny house, betekent: klein huis. Tegen de jonge wijk Rijtse Vennen in Deurne hebben we er een aantal gebouwd.

Voor wie?

Woon jij zelfstandig, maar heb je af en toe iemand nodig die zegt dat het tijd is voor de minder leuke klusjes als bijvoorbeeld je administratie? Vind je het leuk om iets te betekenen voor een ander? En woon je graag op een plek, waar je samen zorgt voor een fijne sfeer? Dan is één van deze 5 tiny houses misschien wel iets voor jou.

Hoe werkt het?

In een tiny house woon je zelfstandig. Af en toe word je geholpen bij dingen die je zelf lastig vindt. Door de locatie is wel er altijd ondersteuning in de buurt wanneer je dit nodig hebt. Dat geeft een veilig gevoel. Het huis heeft een woonkamer met een keuken, een vrij ruime slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Ook kun je lekker buiten zitten en gebruik maken van een gezamenlijke berging. Echt een plek om thuis te komen.

Daarnaast vinden we naar elkaar omkijken hier heel gewoon. We zijn samen verantwoordelijk voor een fijne plek om te wonen. Als je in een tiny house woont, staan ook je eigen talenten centraal. Net als je buren vind jij het leuk iets te kunnen doen voor een ander. Wat kun jij doen voor de mensen die op Het Rijtven wonen? En wat wíl je graag doen. Daar gaan we samen over praten.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Tiny house achterkant

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud