ORO ORO
Lees Voor

ArtORO Laarbeek – De Koppel

Koppelstraat 91a, 5741 GB Beek en Donk

In februari 2021 is ArtORO Laarbeek verhuisd naar het ondernemerscentrum De Koppel in Beek en Donk. ArtORO Laarbeek maakt onderdeel uit van de dagbesteding De Koppel (voorheen De Nieuwe Werf). Naast het ORO atelier, waar kunstenaars dagelijks in de weer zijn met creatieve werkzaamheden, vinden er ook vele andere activiteiten plaats in dit bruisende en gezellige dagbestedingscentrum. Dagelijks zijn er ongeveer twintig deelnemers aanwezig.

Kunst

Creatief én ambachtelijk. Bij ArtORO Laarbeek – De Koppel staat de eigen invulling van de cliënt centraal. Tekenen en schilderen neemt hier een belangrijke plaats in. Er wordt gewerkt op hout, doek, maar bijvoorbeeld ook op meubels. Naast mozaïekwerk en textiel zijn de deelnemers ook actief met bijvoorbeeld het maken van kaarsen, kaarten en sieraden.

Welkom

Vraag aan de kunstenaars van ArtORO wat ze van het werken bij De Koppel vinden en ze noemen allemaal de gezelligheid als een van de kenmerken. Op De Koppel ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen.

Verkooppunt

Tijdens de openingstijden van De Koppel is ook het verkooppunt geopend. Hier worden werken van de ArtORO kunstenaars te koop aangeboden. Onze cliënten zullen je gastvrij ontvangen en zijn blij met elk bezoek!

Artoro de nieuwe werf
ArtORO Laarbeek

Kijk voor meer informatie over ArtORO en andere locaties, op de website van ArtORO.

Benieuwd wat ORO nog meer kan bieden op het gebied van werk en dagbesteding? Bekijk een overzicht.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content