ORO ORO
Lees Voor

De Koppel

Koppelstraat 91a, 5741 GB Beek en Donk

De Koppel (voorheen De Nieuwe Werf) in Beek en Donk biedt zowel dienstverlenende als creatieve activiteiten aan. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod aan andere mogelijkheden, wordt productie- en recyclewerk aangeboden en is er een werkpost. Bij de werkzaamheden is er geen werkdruk. Bovendien werken de cliënten zoveel mogelijk zelfstandig.

Bekijk ons fimpje

Dagbesteding creatief

Alle middelen zijn aanwezig om heerlijk creatief bezig te zijn in deze groep. De cliënten kunnen onder meer werken met hout en papier, schilderen, werken met textiel en koken en bakken. Wat we maken, verkopen we in ons eigen winkeltje, Okado. Cliënten helpen hier de klanten.
Ook worden intern, in of om het centrum diverse taken verricht. Omdat we ons realiseren dat niet iedereen continu activiteiten kan en wil doen, kijken we steeds goed naar de individuele hulp- en begeleidingsvraag.

Kaarsenmakerij

Een groot onderdeel van de creatieve dagbesteding is onze eigen kaarsenmakerij. Hier wordt het hele productieproces in samenwerking met de cliënten doorlopen.

Dagbesteding in de wijk

Onze cliënten vormen een onderdeel van de samenleving waarin ze wonen. Daarom verrichten zij vanuit De Koppel werkzaamheden in de wijk. Ze brengen lokale folders rond, helpen oudere buurtbewoners of doen mee aan een activiteit op school. Samen met de begeleiders kijken we wat we in de wijk kunnen betekenen en hoe we dit het beste kunnen invullen, individueel of in groepsverband.

Productie- en recyclewerk

Binnen ons productiecentrum werken cliënten die het leuk vinden om arbeidsmatige werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het sorteren, tellen, inpakken en uitpakken van producten of materialen voor een bedrijf. Ook recyclen we apparaten. Oude machines, zoals computers, worden dan uit elkaar gehaald en de materialen geselecteerd en gesorteerd. Dat alles uiteraard op een veilige manier.

Benieuwd wat ORO nog meer kan bieden op het gebied van werk en dagbesteding? Bekijk een overzicht.

In februari 2021 is De Nieuwe Werf (Wethouder Heinsbergenplein 4) verhuisd naar het ondernemerscentrum De Koppel in Beek en Donk. Hier is ook ArtORO Laarbeek gevestigd.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content