ORO ORO

Op Kamers

  • Regio's: 1
  • Deurne
  • Leeftijden: 2
  • Jong volwassen Volwassen

Op jezelf wonen! Op kamers. Niet meer alles aan je ouders hoeven vragen, zelf weten wanneer je televisie kijkt, wanneer je eet en hoe laat je naar bed gaat. Wil jij dat ook? Kun je ‘op kamers’ als je een beperking hebt? Vaak kan dat best! Zeker als we je daar goed bij helpen. En dat doen we natuurlijk.

In ongeveer twee jaar tijd kijken we samen naar wat jij wilt leren. Wat heb je nodig om daarna zo zelfstandig mogelijk, maar vooral fijn en veilig te kunnen wonen? Hoe ga je om met de andere bewoners in het huis, lukt het je om zelf op te ruimen, schoon te maken, te koken? Kun je het zelfstandig wonen combineren met je werk? Op een vrije dag breng je de dingen die je leert in de praktijk of ga je met huisgenoten of vrienden chillen in de gamehoek. Ga je toch liever naar huis die dag? Dat kan allemaal, de keuze is aan jou.

Training:
– Je geeft zelf aan wat je wilt leren
– Een maatje helpt je bij het maken van die keuzes
Wonen:
– Je woont in een huis in een woonwijk in Deurne, samen met jong volwassen huisgenoten, allemaal met een eigen kamer
– Samen zorg je voor het huishouden (koken, poetsen, enz.)
– Samen maak je het gezellig in je huis
Vrije tijd:
– Werk gedaan, huis opgeruimd? Dan is er tijd voor hobby’s en gezelligheid!
– Sporten of muziek maken
– Familie op bezoek
– Chillen met vrienden

CONTACT

Wil je meer weten over de Op Kamers wonen en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Heb je nog geen zorg vanuit ORO, neem dan contact op met ORO Entree via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO