ORO ORO
Lees Voor

Op Kamers

Voor het eerst op jezelf wonen.. Een bijzonder moment in je leven! Niet meer alles aan je ouders hoeven vragen, zelf bepalen wanneer je televisie kijkt, wanneer je eet en hoe laat je naar bed gaat. Klinkt aantrekkelijk!

Veel personen met een beperking kunnen absoluut zelfstandig op kamers wonen. Zeker als we je daar goed bij helpen, vanuit familie en ORO. En dat doen we natuurlijk. We kijken samen met jou naar wat je wil leren. Zodat je daarna zo zelfstandig mogelijk, fijn en veilig kunt wonen. We leren je hoe om te gaan met de andere bewoners in het huis, zelf op te ruimen, schoon te maken, te koken. En hoe het zelfstandig wonen eventueel te combineren is met werk.

Op een vrije dag breng je samen met de andere bewoners de dingen die je leert in de praktijk of kan je met huisgenoten of vrienden chillen, bijvoorbeeld in de gamehoek. Uiteraard is het ook mogelijk om die dag naar huis te gaan voor een familiebezoek. Dat kan allemaal, die keuze is geheel vrij.

In het kort op een rijtje:

– Een eigen kamer, in een woonhuis in Deurne
– Aan de slag met persoonlijke leerdoelen
– Vrijheid om te leren en fouten te mogen maken
– Samen zorgen voor het huishouden (koken, poetsen, boodschappen)
– Plezier beleven met andere jongvolwassenen

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content