ORO ORO
Lees Voor

Pedicure

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Als je last hebt van je voeten is dat heel vervelend. De pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van die pijnlijke voeten. Bijvoorbeeld als je een ingegroeide nagel, eelt of likdoorns hebt. Ook geeft de pedicure behandelingen om klachten aan je voeten te voorkomen en kijkt zij tijdens de behandeling de schoenen na om te kijken of er ergens drukplekken zijn. Verder maakt de pedicure ortheses om de druk te ontlasten.

Wanneer je een ziekte hebt, zoals bijvoorbeeld reuma of suikerziekte (diabetes), krijg je vaak sneller last van je voeten. Daarom is een goede verzorging van je voeten dan extra belangrijk. De medisch pedicure kan ook advies op maat geven. Bijvoorbeeld over welke creme het beste is voor de huid.

We zijn lid van Provoet, de landelijke Branche organisatie voor voetverzorger/pedicure. Ook staan we geregistreerd in het kwaliteitsregister van Procert. We volgen (bij)scholingen om kennis en kunde op peil te houden en de nieuwste ontwikkelingen mee te nemen in ons werk. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. En natuurlijk werken we samen met artsen, verpleegkundigen, de podotherapeut, de fysiotherapeut en de orthopedisch schoenmaker.

De pedicure wordt geleverd door Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content