ORO ORO

Pedicure

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Als je last hebt van je voeten is dat heel vervelend. De pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van die pijnlijke voeten. Bijvoorbeeld als je een ingegroeide nagel, eelt of likdoorns hebt. Ook geeft de pedicure behandelingen om klachten aan je voeten te voorkomen en kijkt zij tijdens de behandeling de schoenen na om te kijken of er ergens drukplekken zijn. Verder maakt de pedicure ortheses om de druk te ontlasten.

Wanneer je een ziekte hebt, zoals bijvoorbeeld reuma of suikerziekte (diabetes), krijg je vaak sneller last van je voeten. Daarom is een goede verzorging van je voeten dan extra belangrijk. De medisch pedicure kan ook advies op maat geven. Bijvoorbeeld over welke creme het beste is voor de huid.

We zijn lid van Provoet, de landelijke Branche organisatie voor voetverzorger/pedicure. Ook staan we geregistreerd in het kwaliteitsregister van Procert. We volgen (bij)scholingen om kennis en kunde op peil te houden en de nieuwste ontwikkelingen mee te nemen in ons werk. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. En natuurlijk werken we binnen ORO samen met artsen, verpleegkundigen, de podotherapeut, de fysiotherapeut en de orthopedisch schoenmaker.

 

CONTACT

Wil je meer weten over een pedicure behandeling en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO