ORO ORO

Beschermd wonen op Het Rijtven

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Fijn en veilig wonen. Dat kan op Het Rijtven. Op deze locatie wonen cliënten van alle leeftijden met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook cliënten met meervoudige, complexe beperkingen of ernstige gedragsproblematiek krijgen er de zorg, veiligheid en aandacht die ze nodig hebben. In een veilige, groene en rustige omgeving. Een omgeving die belangrijk is, voor de mensen die er wonen en dagbesteding doen, maar ook voor de mensen die er werken en voor mensen uit de regio.

Het Rijtven straalt geborgenheid uit, mensen voelen zich er thuis. Je woont er in een mooie groepswoning met alle zorg en begeleiding die je nodig hebt. Wonen op Het Rijtven biedt alles voor een fijn, beschermd leven. Er is een boerderij, er zijn dieren, een speellandschap, een cafeetje, noem maar op. Je kunt wandelen en fietsen op het terrein, maar ook in de bosrijke omgeving. De groene omgeving van Het Rijtven biedt een schat aan verrassende recreatie mogelijkheden. Het Rijtven maakt deel uit van nieuwbouwwijk De Rijtse Vennen in Deurne.

Contact

Wil je meer weten over wonen op Het Rijtven, neem dan contact op met ORO Entree via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO