ORO ORO
Lees Voor

Doe jij mee aan de Peelprokkel?

Sinds een paar jaar organiseert ORO samen met de gemeenten uit de Peelregio de Peelprokkel. Cliënten van ORO komen dan op bezoek bij de gemeente, maar gemeenteambtenaren gaan ook op bezoek bij de cliënten van ORO. Ook dit jaar organiseren we een Peelprokkel op 22 en 29 september. Doe jij mee?

De gemeenten Helmond, Laarbeek, Gemert-Bakel, Deurne, Asten en Someren doen dit najaar mee aan de Peelprokkel. Zij hebben al interessante ontmoetingen bedacht, zoals meelopen met een wethouder, bij het Wmo-loket, het gemeentemuseum en de gemeentewerf.
Het is zowel voor de cliënt als voor de medewerkers van de gemeenten een fantastische ervaring.

Aanmelden

Wil je op 22 of 29 september 2021 meedoen aan de Peelprokkel bij een van deze gemeenten? Meld je dan aan!
Dit doe je door vóór 1 augustus 2021 een e-mail te sturen naar: prokkel@oro.nl
Zet in de e-mail de volgende informatie:

  • je voornaam en je achternaam
  • je telefoonnummer
  • in welke gemeente je het liefst meedoet (je kunt kiezen uit: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren)

Een mooie ervaring

De Peelprokkel bezorgde al vele deelnemers een mooie ervaring. Zo draaide de Deurnese wethouder Marinus Biemans in 2020 een ochtend mee bij de Centrumgroep Deurne. “Marinus Biemans zou een goede aanvulling zijn op de Centrumgroep”, vindt Kay, een van de cliënten die bij die groep werkt. “Hij kan hard werken. Hij heeft de prullenbakken leeg gemaakt en de kauwgom opgeruimd. Hij past prima bij onze groep.”
Van de Peelprokkel van Harrie en Patrick is een mooie film gemaakt in 2019. Het laat mooi zien wat voor indruk de ontmoeting op hen heeft gemaakt.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content