ORO ORO

Ervaringsdeskundigen bij ORO

Bij de ervaringsdeskundigen van ORO kun je terecht voor advies en voorlichting. Zij zijn zelf cliënten van ORO die ervaring hebben met alle aspecten van zorg en bezitten het certificaat ‘ervaringsdeskundige’ van de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Ervaringswerkers

Daarnaast zijn er nog een aantal ‘ervaringswerkers’ binnen de club van ORO. Zij hebben de opleiding (nog) niet gevolgd maar doen wel klussen vanuit het team ervaringsdeskundigen.

De ervaringsdeskundigen en ervaringswerkers vertellen hún verhaal. Het verhaal over het leven met een beperking, op bijvoorbeeld scholen en bij organisaties. Ook delen ze hun ervaringen met andere cliënten en de mensen om hen heen. Om vooroordelen weg te nemen en om anderen hun levensverhaal te vertellen. Wil je een keer met hen in gesprek of weten wat de mogelijkheden zijn? Dan horen wij dat graag! In de persoonlijke profielen kun je zien wat ieders specialiteiten zijn en met welke onderwerpen ze ervaring hebben.

Bekijk hier de flyer van de ervaringsdeskundigen.

Voorstellen

Hieronder stellen enkele ervaringsdeskundigen zich met een foto en een favoriete uitspraak aan je voor.

Yvonne Minten

Lees het persoonlijk profiel van Yvonne

Marco van Dijk

Lees het persoonlijk profiel van Marco

Carola Sanders

Lees het persoonlijk profiel van Carola

Marjo van Berloo

Lees het persoonlijk profiel van Marjo

Ria de Graaf

Lees het persoonlijk profiel van Ria

Angelica van Hout

Lees het persoonlijk profiel van Angelica

Christel van Dalen

Lees het persoonlijk profiel van Christel

Jeroen Gubbels

Lees het persoonlijk profiel van Jeroen

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO