UWV BedrijfsProkkel

Wat is een Prokkel?
Een Prokkel is een verzonnen woord. Het is een samenvoeging van: een prikkelende ontmoeting. De ontmoeting is tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Het gaat hierbij om het belang van de cliënt. Dat deze in contact komt met mensen zonder een verstandelijke beperking, en andersom. Wat kunnen ze van elkaar leren, over elkaar ontdekken?

BedrijfsProkkel
De tweede week van juni is het Prokkelweek. Een week vol activiteiten waarbij mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Op donderdag 13 juni 2024 organiseert het UWV op verschillende plaatsen in het land BedrijfsProkkels. Je loopt die dag stage bij het WERKbedrijf. Daar krijg je te zien wat het UWV doet om ervoor te zorgen dat mensen kunnen werken of een uitkering krijgen.

Datum: donderdag 13 juni
Tijd: 09.30 uur tot 14.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: UWV Helmond | Churchilllaan 109, Helmond

Meld je aan
Lijkt het jou leuk om mee te lopen bij het UWV in Helmond. Geef je dan op via cliëntburo STERK, sterk@oro.nl. Iedereen kan meedoen!

Datum

13 June

Starttijd

09:30

Eindtijd

14:00

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud