ORO ORO
Lees Voor

Het is zomer!

Beste cliënten, ouders en contactpersonen, vertegenwoordigers en familie,

Het is zomer! Veel mensen nemen in deze vakantieperiode een paar weken vrij. De vakantie zal dit jaar waarschijnlijk anders zijn en soms wel spannend: hoe druk zal het zijn in het zwembad of op het terras? Kan de vakantiereis doorgaan en hebben ze daar andere regels? Welke maatregelen gelden er als ik terug ben?

Voor ORO is het ook spannend! We doen er natuurlijk alles aan zodat er geen cliënten of medewerkers besmet raken. Nog meer hopen we dat de cliënten die bij ORO wonen bezoek mogen blijven ontvangen en de dagbestedingslocaties open mogen blijven. Allemaal doen we daar ons best voor: zo wassen we regelmatig onze handen en houden we 1,5 meter afstand.

We genieten samen volop van wat wél kan! Zoals een drankje drinken bij de Honingpot of lunchen bij één van onze eetpunten die al open zijn. Maar vooral genieten we van knuffelen met familie of een wandeling naar de winkel om bijvoorbeeld een nieuwe zwembroek voor de vakantie te kopen.

Wat ga jij doen deze zomer? Blijf je lekker thuis, ga je op vakantie in Nederland of maak je een reis naar het buitenland? Het Leerplein heeft iets leuks gemaakt dat je uit kunt printen en mee op reis kunt nemen of fijn in je achtertuin kunt lezen. Een vakantieboek vol verhalen, spelletjes, opdrachten en een prijsvraag! Allemaal leuke dingen in één Zomerboek die je alleen, met familie, vrienden of een huisgenoot kunt doen. Geniet ervan!

Ik wens jullie allemaal een hele mooie zomer.

Jan Roelofs
Raad van Bestuur ORO

Klik hier voor het zomerboek

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content