Joline Verhulst nieuwe directeur LORE

Nieuwe directeur Lore


Vanaf 1 februari 2023 start Joline Verhulst als directeur Lore. Lore is het behandel- en expertisecentrum van ORO.
Met bijna twintig jaar werkervaring in het zorgdomein bij verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen, waaronder Catharina ziekenhuis, Elkerliek Ziekenhuis, JIJWIJ geboortezorg en Oktober is Joline dé aangewezen persoon om de positionering van Lore verder vorm te geven. Joline is altijd geïnteresseerd in wat mensen drijft en gericht op het verbinden van mensen, teams en samenwerkingspartners in de regio, om samen te werken aan toekomstbestendige zorg.

Zij heeft zowel in adviesfuncties als in leidinggevende functies gewerkt. Bij Oktober was Joline verantwoordelijk voor Behandeling & Begeleiding en de Geriatrische Revalidatiezorg. De overstap naar Lore is daarmee een logische stap in haar loopbaan. Haar studieachtergrond is Technische Bedrijfskunde, waarvan ze zowel een HBO- als een universitaire studie heeft afgerond. Met dit profiel vormt zij een waardevolle aanvulling in het managementteam van ORO.

Joline heeft het afgelopen halfjaar in Göteborg (Zweden) gewoond, maar is sinds januari 2023 terug in Eindhoven om meer tijd door te kunnen brengen met familie en vrienden. Want ook op persoonlijk vlak hecht ze veel waarde aan verbinding. In haar vrije tijd houdt Joline van gezond en lekker eten en is ze graag in beweging.

 

Bij Lore behandelen we mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.

Maar ook mensen die naast de verstandelijke beperking een fysieke beperking, psychische problemen en/of ouderdomsklachten hebben. Op de website van Lore vind je meer informatie over de behandelingen, diagnostiek, werkwijze, behandelaren en tarieven.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud