ORO ORO
Lees Voor

Keltenstraat

Keltenstraat 66, 5753 GN Deurne

In 2010 werd een mooi appartementencomplex in de Deurnese wijk St. Jozefparochie geopend. Hier wonen 17 mensen, van jong tot oud, met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Appartementen

Er zijn twaalf moderne eenpersoonsappartementen met allemaal een eigen woonkamer met keuken, badkamer, toilet en  slaapkamer. Ontbijt en lunch maak je zelf, maar als je wilt helpen we je op weg. Vrijwilligers helpen dan mee met boodschappen doen of koken.

Groep

Er is ook een groepswoning waar vijf mensen wonen. Zij hebben allemaal een eigen slaapkamer met een eigen of gedeelde badkamer en toilet, en een gezamenlijke huiskamer. Daar wordt samen gegeten, koffie gedronken en tv gekeken. De begeleiding is altijd dichtbij.

Ontmoeten

Het hoeft natuurlijk niet, maar als je andere mensen wilt ontmoeten dan ben je hier aan het juiste adres. Er is een gezellige ontmoetingsruimte waar je drie keer per dag samen koffie of thee kunt drinken, waar je een spelletje kunt doen of samen tv kijkt. Als je dat leuk vindt, kun je er ook warm eten. Verder wordt er met vrijwilligers geknutseld en soms samen gekookt. Bij goed weer zitten we gezellig in onze mooie binnentuin, waar ook een tafeltennistafel staat.

Sfeer

De bewoners zijn overdag thuis, aan het werk of naar de dagbesteding. In de Keltenstraat is het gezellig en rustig. Het levenstempo ligt net wat lager en dat vinden de mensen die bij ons wonen ook erg fijn.

De Keltenstraat is een plek waar ontmoeting, gezelligheid en rust hand in hand gaan. Een fijne, beschermde woonplek waar je jezelf kunt zijn.

Keltenstraat puzzelen
Keltenstraat binnengalerij

Wil je meer weten over wonen en slapen binnen ORO? Kijk hier: rustig wonen en slapen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content