ORO ORO
Lees Voor

Kleurrijke ArtORO expositie in Sonnehove

Vrijdag 15 juli jl. is de ArtORO expositie bij woonzorgcentrum Sonnehove in Someren geopend. Kunstenaars Henk van Eijk en Mart Verberne openden samen met begeleidster Annita deze prachtige, kleurrijke expositie.

Van 15 juli t/m 30 september exposeren Rick van der Voort, Mandy Lintermans, Henk van Eijk, Igor den Houting, Wilma Sommers, Mart Verberne, Bert Göertz, Jolanda Vestjens, Henriëtte van der Velden en Anouk Donkers van ArtORO Someren hun kunstwerken in de openbare ruimten van Woonzorgcentrum Savant Sonnehove. De werken die er staan en hangen zijn gemaakt in diverse technieken. Er staan schilderijen en tekeningen ingelijst en lino afdrukken. Daarnaast ook ruimtelijk werk van keramiek en papier-maché.

Kunst verbindt!
Dat is het kenmerk van ArtORO. Op 5 plaatsen in de Peelregio, waaronder ArtORO Someren krijgen kunstenaars met een verstandelijke beperking de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten. Door het uitvoeren van ambachtelijke en kunstzinnige activiteiten ontwikkelen en versterken zij hun talenten, zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Uniek 
De kunstenaars ontwikkelen ieder een eigen stijl. Zo gebruikt Mandy veel kleur en werkt Bert vooral met hout, schildert Rick graag en is Mart een kunstenaar met oog voor detail. Elk werk is uniek.

Samenwerken
ArtORO streeft er naar om met lokale kunstenaars, collega-zorginstellingen, bedrijven en andere buurtgerichte activiteiten. Zo staan de kunstenaars midden in de maatschappij, inspireren zij hun omgeving en worden zelf ook weer geïnspireerd. 

We zijn blij met de samenwerking met Savant en vinden het geweldig dat locatie Sonnehove ons uitnodigt om een expositie te verzorgen

Te koop
Alle werken die in Sonnehove te zien zijn, zijn te koop. Heeft u interesse in 1 van deze prachtige kunstwerken dan kunt u op locatie Sonnehove de verkooplijst opvragen.

Voor meer informatie is ArtORO Someren telefonisch bereikbaar op 06-21374253 (ma t/m vrij tussen 9.00-16.00 uur).

De expositie is dagelijks geopend van 8.30-11.30 uur en van 11.30-17.30 uur.

Woonzorgcentrum Sonnehove, Sonnehove 1 in Someren

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content