ORO ORO
Lees Voor

Lindestraat

Lindestraat 28, 5721 XP Asten

Mensen willen graag werken. Betaald of als vrijwilliger. Omdat ze zich willen ontwikkelen, een bijdrage willen leveren aan de maatschappij of met andere mensen in contact willen komen. Zo geeft werk ook voldoening.

Helaas is dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben extra ondersteuning nodig bij hun persoonlijke groei. Om deze ondersteuning te bieden, hebben ORO en Senzer hun expertises gebundeld in een nieuw concept dat is opgezet in de Lindestraat in Asten. In dit concept wordt de dagbesteding en begeleiding vanuit ORO gecombineerd met een basisvoorziening vanuit Senzer.

Door deze nieuwe organisatie van zorg en ondersteuning in het werk kunnen onze cliënten maximaal participeren in het arbeidsproces en krijgen zij de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen. Diezelfde mogelijkheid biedt de Lindestraat ook aan alle andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar meer mogelijkheden van werken en dagbesteding binnen ORO? Bekijk hier een overzicht.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content