Eetpunt Smalle Haven

Als je van koken houdt, is het ORO Eetpunt iets voor jou. Je begint al in de ochtend. Je krijgt hulp van een kok, een vrijwilliger en een begeleider. Aardige mensen die je tips geven.

Iedereen krijgt een taak. Bijvoorbeeld: inkopen doen bij de supermarkt. Of menukaarten maken. Misschien ben je wel goed in tafels dekken? Met 7 mensen maak jij het lekkere eten. Om 12.30 uur gaat iedereen aan tafel. Natuurlijk zorg je ook goed voor de gasten. Dat zijn misschien wel 25 mensen. Meestal wat oudere mensen uit de buurt. Je kletst bijvoorbeeld even met ze. Je ruimt ook af.  Deze activiteit is er dinsdag tot en met donderdag.

WIL JE KOMEN ETEN?

Laat het ons dan even weten. Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.30 uur. Het telefoonnummer is: 06 – 52 30 82 42. Zijn we er niet? Dan kun je een berichtje inspreken. We luisteren elke ochtend naar de voicemail.

BAKWINKEL

Ben je goed in taarten en worstenbroodjes bakken? Dan is de bakwinkel echt iets voor jou. Elke maandag mag je hier bakken. We werken met bestellingen. Heb je zelf zin in iets lekkers? Je kunt iets bestellen door te bellen naar: 06-52 30 82 42.

Adres: Beerse 68, 5751 ZJ Deurne

Plan je route

Onze diensten op deze locatie

Horeca

Mmm, de geur van koffie met zelfgemaakte appeltaart. Op een dienblad en serveren maar! Hier ...

Lees meer

Koken en bakken

Ruik je de zelfgebakken appeltaart al? Of de soep vol groenten? Als jij koken en ...

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud