Eetpunt TussendORO

Vind je het leuk om samen te werken? En maak je anderen graag blij met een lekkere lunch? Dan is werken bij TussendORO wat voor jou. Deze lunchroom zit in theater De Ruchte in Someren.

WAT KUN JE DOEN BIJ TUSSENDORO?

Bij TussendORO komen mensen om te lunchen of voor een lekker kopje koffie of thee. Jij helpt mee om deze mensen een fijne lunch te geven. Ook verzorgen we koffie/thee en broodjes voor vergaderingen voor de Ruchte. Je leert met begeleiding stap voor stap om in de keuken en bediening te werken.

We starten ’s morgens met het voorbereiden van de lunch: snijden van groenten, soep koken, bakken, recepten lezen of werken met foto’s als je moeite hebt met lezen. We doen soms nog wat boodschappen bij de bakker of supermarkt en zorgen ervoor dat alles netjes staat in het restaurant en de voorraden weer goed bijgevuld zijn.

Vanaf 12.00 uur ontvangen we de gasten in het restaurant voor de lunch. Je werkt in de keuken of ontvangt en helpt gasten. Ook kun je achter de bar werken en drankjes serveren. Samen zorgen we ervoor dat de keuken en het restaurant weer schoon en opgeruimd zijn.

OPENINGSTIJDEN

TussendORO is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend. Vind je koken en bakken leuk, dan kun je dat, als je dat wil op maandag of vrijdag als TussendORO gesloten is combineren met werken bij de kook- en bakgroep in de Ruchte of Laan ten Roode.

THEATER

In De Ruchte is veel te doen. Er zijn optredens en er worden vergaderingen gehouden. Iedere dag zijn er mensen te vinden. Je ontmoet dus veel verschillende mensen.

BEGELEIDING

Bij TussendORO werk je samen met anderen. Er is altijd iemand om je te helpen. Aardige mensen die je helpen om je werk goed te doen.

Meer informatie over TussendORO vind je hier.

Meer weten over dagbesteding bij ORO?

Adres: Laan ten Roode 71, 5711 GB Someren

Plan je route
TussendORO

Onze diensten op deze locatie

Horeca

Mmm, de geur van koffie met zelfgemaakte appeltaart. Op een dienblad en serveren maar! Hier ...

Lees meer

Koken en bakken

Ruik je de zelfgebakken appeltaart al? Of de soep vol groenten? Als jij koken en ...

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud