Gastvrij & Zo

Midden op de Markt in Deurne, in het Huis voor de Samenleving, zit Gastvrij & Zo. Het Huis voor de Samenleving was vroeger het gemeentehuis. Eigenlijk is het dat nu ook nog, maar er is nog veel meer. Zo is bijvoorbeeld de bibliotheek er ook gevestigd.

Gastvrij & Zo is de naam van ons lunch- en werkcafé. Mensen komen er koffie drinken, er zijn soms verjaardagen of vergaderingen en we maken er elke dag een verse lunch. Er werken acht tot veertien mensen bij Gastvrij & Zo. Begeleiders helpen onze medewerkers en er zijn soms ook stagiaires. Het is een superleuke en gezellige werkplek!

WAT KUN JE DOEN BIJ GASTVRIJ & ZO?

Er is van alles te doen! Sommige medewerkers ontvangen de gasten of ze nemen de bestellingen op. Andere collega’s maken die bestelling klaar in de open keuken. En weer anderen staan bij de kassa. Natuurlijk worden de bestellingen ook naar de tafel gebracht en wordt alles steeds netjes opgeruimd en in de vaatwassers gezet.
De mensen die naar Gastvrij & Zo komen zijn super enthousiast. Ze genieten van de lekkere lunchbroodjes, worstenbroodjes of kaasbroodjes. Ook de zelfgemaakte appeltaart, de koekjes en de muffins vallen goed in de smaak. En de soep die we maken, vinden ze heerlijk. Zelfs de burgemeester komt regelmatig bij ons lunchen!

Als het even wat rustiger is, doen we ook nog andere dingen. We helpen de mensen van de gemeente mee met kleine klusjes, we maken lunches voor vergaderingen, we poetsen het café, nemen de telefoon op en we maken reclame op social media.

BEGELEIDING

Vind je het leuk om samen te werken en met gasten te kletsen? Of houd je erg van koken en met mensen te werken? Dan is leer/werkplek Gastvrij & Zo iets voor jou. Natuurlijk is er altijd iemand die je kan helpen bij vragen.

OPENINGSTIJDEN

Gastvrij & Zo is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Wil je meer weten? Bekijk dan de video.

Meer weten over dagbesteding bij ORO?

Adres: Markt 1, 5751 BE Deurne

Plan je route

Onze diensten op deze locatie

dienstverlening

Dienstverlening

Het is fijn als een plek schoon en opgeruimd is. Bij ons zorg jij daarvoor. ...

Lees meer

Horeca

Mmm, de geur van koffie met zelfgemaakte appeltaart. Op een dienblad en serveren maar! Hier ...

Lees meer

Koken en bakken

Ruik je de zelfgebakken appeltaart al? Of de soep vol groenten? Als jij koken en ...

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud