Keltenstraat

WELKOM BIJ KELTENSTRAAT

In de Deurnese wijk Sint Jozefparochie, naast de basisschool, staat het appartementencomplex Keltenstraat. Hier wonen 16 bewoners, in leeftijd variërend van ongeveer 20 tot 85, in een eigen appartement met badkamer en keuken. Er is ook een groepswoning waar vier bewoners een eigen slaapkamer hebben en samen gebruikmaken van een grote woonkamer met keuken. Bij de groepswoning, op de begane grond, zijn drie badkamers.

De appartementen liggen op de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. De bewoners van de appartementen maken ook gebruik van een ontmoetingsruimte waar ze samen -kunnen- eten, koffie drinken of kletsen.

De gezellige binnentuin is in de zomer dé plek waar bewoners gezellig buiten zitten en koffie drinken. In de tuin staat een tuinkas.

Er is een slaapdienst aanwezig. Daarnaast is er een lift in het gebouw aanwezig en er is ook een parkeergarage.

  • Type woning: Groepswonen & Appartementen

Adres: Keltenstraat 44, 5753 GN Deurne

Plan je route

OVER KELTENSTRAAT

De begeleiding biedt de ondersteuning aan de bewoners zoveel mogelijk ‘met de handen op de rug’. Er wordt daarbij goed gekeken naar wat bewoners zelf kunnen, waar ze sturing en wat extra hulp nodig hebben en wat eventueel moet worden overgenomen.

De bewoners van de groepswoning eten samen. Bewoners van de appartementen die willen, kunnen samen eten in de ontmoetingsruimte. Maar wil je liever in je eigen appartement zelf koken en eten? Of wil je dat graag een paar dagen in de week? Allemaal prima! Jij beslist wat je leuk vindt.

Een gelukkig leven staat centraal in de begeleiding. Ben je gelukkig met het werk of de dagbesteding die je doet, heb je leuke hobby’s, hoe gaat het met het leggen van sociale contacten? Al dat soort zaken wordt besproken met de bewoners. Daarnaast hebben sommige bewoners behoefte aan het helpen met het structureren van hun dag en/of hun huishouding.

Gemoedelijkheid is het kernwoord van Keltenstraat. Mede door de grote verschillen in leeftijd en niveau, helpen en ondersteunen de bewoners elkaar daar waar ze kunnen.

OVER DE BEWONERS

De bewoners van de Keltenstraat werken overdag of ze hebben dagbesteding. Een aantal bewoners is gepensioneerd en is overdag thuis.

In de avonduren en in de weekends hebben verschillende bewoners hun eigen activiteiten. Ze gaan naar de dansles, de Rimboband of naar de sportclub. Bezoekvrijwilligers gaan er soms op uit met individuele bewoners.

Wonen op de Keltenstraat betekent dat je kunt zijn wie je bent. Je krijgt alle ruimte, maar ook alle zorg en ondersteuning die je nodig hebt. Op de Keltenstraat is het goed!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud