Kromme Haagdijk

WELKOM BIJ KROMME HAAGDIJK

Tegen het centrum van Mierlo-Hout staan de appartementen van de Kromme Haagdijk. Je bent zo bij het station, je loopt zo het centrum in. Het moderne gebouw heeft drie woonlagen. Op de tweede etage liggen veertien studio’s waarin -vooral- jongere bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen. Daarnaast zijn er twee woongroepen waar zeven tot acht bewoners samenwonen.

Er is een lift in het gebouw aanwezig. De bewoners van de groepswoningen hebben een eigen slaapkamer. Ze delen de badkamer, toilet, keuken en woonkamer. De studio’s hebben eigen voorzieningen.

  • Type woning: Groepswonen & Studio's
  • Aantal bewoners: 20

Adres: Kromme Haagdijk 74, 5706 LN Helmond

Plan je route
Kromme Haagdijk (Helmond)

OVER KROMME HAAGDIJK

Bij de Kromme Haagdijk kunnen jongeren met een licht verstandelijke beperking, met daarnaast eventuele andere problematiek (lvb+) vooral zichzelf zijn. Dát is de kern van de begeleiding. Jouw hulpvraag staat centraal. Woon je in een studio en heb je nog hulp nodig bij het doen van je boodschappen en het koken? Prima, dan krijg je die hulp. Maar misschien heb je vooral behoefte aan het inrichten van je leven, vind je het moeilijk om contact te maken, of zit je gewoon even niet lekker in je vel. Bij de Kromme Haagdijk wordt niet geoordeeld over wie je bent. Je bent goed zoals je bent. En je krijgt de kans om, samen met de begeleiders, je leven zo in te kleuren dat het past bij wie je bent.

OVER DE BEWONERS

De bewoners van de Kromme Haagdijk werken overdag, hebben dagbesteding of zitten nog op school. Als je geen daginvulling hebt, gaan we er samen naar op zoek.

De bewoners van de studio’s wonen zelfstandig en richten zoveel mogelijk hun eigen leven in. Waarbij de begeleiders natuurlijk ondersteunen waar dat nodig is. In de groepswoningen leef je meer als in een groot gezin. Je denkt mee over het weekmenu, helpt mee met de boodschappen, met het koken, het opruimen en ’s avonds doe je samen een spelletje, je kijkt televisie of je kletst gezellig en je drinkt wat met elkaar. Of je ontvangt je vrienden/vriendinnen op je eigen kamer.

Geen dag is hetzelfde op de Kromme Haagdijk. Waar het fijn wonen is, waar jongeren zich snel thuis voelen en waar zorg en aandacht voor elkaar sleutelbegrippen zijn.

Oro - Kromme haagdijk - bewoners

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud