Paulushof

WELKOM BIJ PAULUSHOF

Paulushof werd in 2021 geopend. Een prachtig nieuw appartementengebouw met veel groen in de omgeving.

Met studio’s voor bewoners die wat meer begeleiding dichtbij nodig hebben. En grotere appartementen voor bewoners die meer zelfstandigheid aan kunnen. Ze ontmoeten elkaar in de gezamenlijke huiskamers. Er is een lift en slaapdienst aanwezig.

  • Type woning: Appartementen & Studio's
  • Aantal bewoners: 24

Adres: Kerkweijerstraat 12, 5711 VK Someren

Plan je route

OVER PAULUSHOF

Overdag is het rustig in de Paulushof. De bewoners gaan allemaal naar de dagbesteding of naar het werk. Helemaal stil is het er nooit, want er heeft altijd wel iemand een dagje vrij. Ook in het weekend is het wat rustiger. Dan gaan sommige bewoners een paar dagen naar hun ouders.

De bewoners van de studio’s eten altijd samen in de gezamenlijke huiskamer. Ze helpen mee met het snijden van de groenten, het schillen van de aardappelen en het koken. Iedereen heeft een eigen taak. De tafel dekken, het drinken inschenken of, na het eten, meehelpen met het opruimen. Aan tafel wordt er gezellig gekletst over het werk of over andere dingen. Het is een fijn moment van de dag.

De bewoners van de appartementen eten ook meestal samen. Soms hebben ze even zin in de rust van het eigen appartement. Dan eten ze lekker daar. Dat bepalen ze zelf. Ook het menu van de week maken ze samen. Wat vind jij lekker?

Iedereen doet zoveel mogelijk zelf en zelfstandig. Misschien kun je zelf de boodschappen doen? De winkel is heel dichtbij.

OVER DE BEWONERS

De meeste bewoners van Paulushof zijn heel actief. Ze gaan lekker zwemmen, sporten, wandelen en ze gaan naar de activiteiten van KansPlus. Er wordt ook veel samen gedaan. Zo zijn er dartavonden, knutselavonden en bijvoorbeeld bloemschikken. We kijken goed wie wat wil doen. En hebben we hulp nodig, dan woont er vast een buurman of een buurvrouw die wil meehelpen. We maken écht onderdeel uit van de buurt waarin we wonen. En nu naar binnen. Ruik je het ook? De appelflappen worden gebakken. Heeeerlijk!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud