Pontenage

Welkom bij Pontenage

Aan de rand van het centrum van Gemert staat het appartementencomplex Pontenage. Het is een prachtige, eigentijdse en toekomstbestendige woonplek waar in totaal 32 mensen wonen.

Pontenage is een fijne thuisbasis waar bewoners comfortabel kunnen wonen. De sfeer is uitnodigend, gezellig en gastvrij. Er is voldoende ruimte voor ontmoeting, maar elke bewoner heeft ook een eigen plek.

  • Type woning: Groepswonen, Appartementen & Studio's
  • Aantal bewoners: 32

Adres: Berglarenstraat 46, 5421 HM Gemert

Plan je route

Over Pontenage

Pontenage bestaat uit drie verschillende woongroepen, elk met een eigen karakter.

Gastvrijheid, gezelligheid, liefdevolle zorg en zelfredzaamheid waar mogelijk staan centraal. Bij de woongroep op de begane grond is ‘dichtbij zijn’ het belangrijkste. Als bewoner van deze groep heb je behoefte aan een duidelijke structuur, huiselijkheid en een beperkt aantal prikkels. De begeleiders nemen de tijd om aan je behoeften te voldoen. De meeste bewoners van deze groep hebben intensieve verzorging nodig vanwege lichamelijke beperkingen en het ouder worden.

Gezelligheid en regie over je eigen leven zijn kenmerkend voor de woongroep op de eerste verdieping. Als bewoner wil je niet betutteld worden en vind je rust op je eigen kamer. Door fysieke beperkingen heb je dagelijks ondersteuning nodig. Duidelijke afspraken en regels in de groep zorgen ervoor dat iedereen met plezier woont. De begeleiders staan altijd voor je klaar.

De woongroep op de tweede verdieping biedt bewoners een vertrouwde, veilige basis waarbij jij op de eerste plaats komt. Alle bewoners hebben een meervoudige of ernstige beperking met probleemgedrag. Onze begeleiders zijn altijd in de buurt voor jou.

Appartementen en studio’s
Daarnaast zijn er appartementen en studio’s voor acht bewoners die wat meer zelfstandig kunnen wonen. Ze hebben een studio met een gezamenlijke huiskamer of wonen in een appartement. Hier kun je zelfstandig wonen maar ook dichtbij anderen zijn voor een praatje of om een vraag te stellen aan een begeleider.

Over de bewoners

In Pontenage wonen verschillende mensen met diverse behoeften. Op de woongroepen zijn er drie soorten bewoners: mensen met lichamelijke beperkingen die intensieve zorg nodig hebben vanwege het ouder worden, en bewoners met meervoudige of ernstige beperkingen en probleemgedrag.

In de appartementen en studio’s van Pontenage wonen bewoners met een matige verstandelijke beperking.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud