Postelpark

Postelpark is een woonvoorziening in het midden van Someren. De woonvoorziening bestaat uit tien appartementen en een groepswoning, geschikt voor vijf bewoners. De woonvoorziening maakt deel uit van een appartementencomplex waarin ook andere mensen wonen. De bewoners delen een binnentuin. Een plek waar je, als je durft, gewoon mag doen! “Een fijne woonlocatie waar ik mezelf kan zijn en waar geaccepteerd wordt wie ik ben.”

ALTIJD EEN FEESTJE OP POSTELPARK

Typisch voor Postelpark zijn de vele activiteiten die worden georganiseerd. Een muziekquiz, Koningsdag, een bingo of Sinterklaas. In Someren maken ze van iedere speciaal moment een feestje!

Ik vind het zo leuk dat hier zoveel wordt georganiseerd waar ik en mijn familie aan mee kunnen doen en dat we dit zelf mee mogen organiseren – bewoner

  • Type woning: Groepswonen & Appartementen

Adres: Postelpark 10, 5711 JE Someren

Plan je route
Postelpark Someren

VERBINDING MET DE FAMILIE

Er is niet alleen aandacht voor de bewoners, maar ook voor hun familie. Een gezellige huiselijke sfeer waar iedereen welkom is. “Er wordt hier naar me geluisterd en ik weet begeleiding te vinden. Ik vind het fijn dat ik dicht in het dorp woon en dat mijn familie in de buurt woont.”

FACILITEITEN

De groepswoningen zijn op de begane grond. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Verder zijn er drie badkamers, waarvan er één met een bad. Er is een gezamenlijke huiskamer, waar men gezamenlijk kan eten. Aan de huiskamer grenst een gezamenlijke tussenruimte. Deze ruimte gebruikt men voor activiteiten voor de bewoners van zowel de groepswoningen als de appartementen.

De appartementbewoners delen een huiskamer op de begane grond. Hier kan men gezamenlijk eten. De individuele appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer, badkamer, keuken en berging. Enkele appartementen hebben nog een extra slaapkamer. Alle appartementen hebben een balkon.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree, via 0492 - 53 00 53 of welkom@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content