Postelpark

Welkom bij Postelpark

In Someren, tegen het dorpscentrum aan, ligt het appartementencomplex Postelpark. Naast koopappartementen heeft ORO hier op de begane grond een groepswoning met vijf bewoners. Zij hebben allemaal een eigen slaapkamer en delen een gezamenlijke woonkamer met keuken en drie badkamers.

Op de eerste en tweede verdieping wonen tien bewoners in een eigen appartement met keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer.

De begeleiding van de appartementbewoners vindt hier wat meer plaats op afstand. Wel is er een gezamenlijke huiskamer waar de bewoners van de appartementen samen kunnen eten of hun eten ophalen. Hier kunnen ze elkaar ook treffen of kan er een praatje gemaakt worden met een van de begeleiders.

De gezellige binnentuin is dé ontmoetingsplaats op momenten dat het weer het toelaat.

Er is een slaapdienst en in het gebouw is een lift aanwezig.

  • Type woning: Groepswonen & Appartementen

Adres: Postelpark 10, 5711 JE Someren

Plan je route

Over Postelpark

‘Verbinding’ is een sleutelwoord voor het Postelpark. De actieve begeleiding zorgt ervoor dat er regelmatig leuke activiteiten zijn. Vaak worden daar ook contactpersonen en vrijwilligers bij betrokken. Een feestje is op Postelpark nooit ver weg. ‘Er kan veel meer dan je denkt’, is dan ook een motto dat hoog in het Postelpark-vaandel staat.

Een gelukkig leven staat centraal in de begeleiding. Ben je gelukkig met het werk of de dagbesteding die je doet, heb je leuke hobby’s, hoe gaat het met het leggen van contacten? Al dat soort zaken wordt besproken met de bewoners. De bewoners van de appartementen helpen we bijvoorbeeld  met het structureren van hun dag en/of hun huishouding. Ook ADL-zorg wordt, als dat nodig is, verleend.

Typisch voor Postelpark zijn de vele activiteiten die worden georganiseerd. Een muziekquiz, Koningsdag, een bingo of Sinterklaas. In Someren maken ze van iedere speciaal moment een feestje!

Ik vind het zo leuk dat hier zoveel wordt georganiseerd waar ik en mijn familie aan mee kunnen doen en dat we dit zelf mee mogen organiseren – bewoner

Over de bewoners

De bewoners van Postelpark variëren in leeftijd ongeveer tussen de 25 en 70 jaar. De meeste bewoners gaan overdag naar een dagbesteding of naar werk. Bijna niemand werkt fulltime, dus er is altijd wel leven en gezelligheid te vinden op Postelpark. Omdat sommige bewoners overdag thuis zijn, is er altijd begeleiding aanwezig of in ieder geval bereikbaar.

Huiselijkheid, sfeer en gezelligheid. Het past helemaal bij Postelpark. Waar de bewoners elkaar opzoeken om samen een spelletje te doen of te wandelen. In de avonden hebben veel bewoners hun eigen activiteiten. Ze gaan naar KansPlus, naar een sportclub, muziek of hobbyclub. Of ze gaan op bezoek bij familie. We kijken goed wie wat wil en hoe we daarbij eventueel kunnen helpen.

En moet je naar de supermarkt, de dokter of de apotheek? Geen probleem, Postelpark heeft alle voorzieningen en alle winkels op loopafstand.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud