Van Speijk

Wil je graag een middag sporten? Lijkt het je leuk iets in de natuur te doen? Of is schilderen iets voor jou? Van Speijk is een plek waar je van alles kunt doen. Van koffie drinken tot koken en samen eten. Het is er altijd gezellig.

DIT KUN JE BIJ ONS DOEN

 • Sporten
 • Multimedia (vloggen of radio maken bijvoorbeeld)
 • Iets van hout maken
 • Mozaïeken
 • Met klei werken
 • Naar muziek luisteren of muziek maken
 • Spelletjes spelen
 • Iets in de natuur doen
 • Samen koffie drinken of lunchen
 • Op de computer werken
 • Snoepjes inpakken of uitpakken

En nog veel meer. Neem eens een kijkje in de video.

KUNSTENAARS VAN ORO

De kunstenaars van ArtORO werken ook in Van Speijk. Je kunt hier schilderen of tekenen, bijvoorbeeld.

WAT PAST BIJ JOU?

Er is dus van alles te doen. Samen kijken we wat bij jou past. Dat kan ook iets nieuws zijn. Dus vertel vooral wat je wil en kan. Weet je nog niet zo goed wat bij je past? Dan kun je bij ons juist van alles uitproberen.

WERKEN IN EEN WINKEL

Wil jij graag de mooie kunstwerken van onze kunstenaars verkopen? Dan vind je het misschien wel leuk om bij de winkel van Van Speijk te werken. Deze is van maandag tot en met vrijdag open, van 9.00 tot 16.00 uur.

DAGBESTEDING MET ANDEREN

Het leuke van deze dagbesteding is dat je met verschillende mensen werkt. Je komt mensen uit de buurt tegen, bijvoorbeeld. Of je gaat iets leuks doen met ouderen.

SAMEN ETEN

Wil je een keer samen met anderen eten? Kom dan gezellig eten in de huiskamer bij Van Speijk. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 16.30 tot 18.00 uur. Vergeet je niet aan te melden. Wil je wel eens chique uit eten met een voor-, hoofd- en nagerecht? Zitten aan een mooie gedekte tafel? Eens in de 2 weken is het tijd voor Kokteel. Een mooi diner, speciaal voor jou. Je kunt je hiervoor ook aanmelden.

VRIJE TIJD

Misschien wil je in de avond graag iets gezelligs doen. Kom dan eens naar de soos op zaterdagavond. Dan wordt er muziek gemaakt, gedanst en toneel gespeeld. Ook zijn er groepen die tekenen en schilderen, naaien en computeren.

VAN SPEIJK IS ER VOOR IEDEREEN

Bij Van Speijk kan iedereen terecht. Mensen uit de buurt komen hier sporten of een kopje koffie drinken. Maar er is ook dagbesteding. Voor mensen van ORO en voor cliënten van SWZ. Ook vind je hier zorg voor de wijk en een fysiotherapeut van de Zorgboog.

Meer weten over dagbesteding bij ORO?

Adres: Van Speijklaan 71, 5703 XE Helmond

Plan je route
Van Speijk (Helmond)
eetcafé

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Naar de inhoud springen