ORO ORO
Lees Voor

Nieuwe directeuren Zorg & Dienstverlening (Z&D)

ORO heeft twee nieuwe directeuren Zorg & Dienstverlening, nadat deze functie werd waargenomen door een tijdelijke manager. We zijn blij om te kunnen vertellen dat er vanaf nu twee directeuren aan de slag gaan. We stellen ze graag aan je voor.

Olga van Rijn

Olga van Rijn

Olga is sinds begin 2022 werkzaam als directeur bij ORO. Ze is een leider in de zorg, netwerker en verbinder met ruim 25 jaar ervaring in bestuur en management. Ze heeft veel jaren binnen de wereld van de zorgverzekeraar gewerkt en ruim 4 jaar in de langdurige zorg, ouderenzorg en chronische ziekenzorg. Olga is enthousiast en doelgericht, met een passie om te verbeteren en gezamenlijk resultaten neer te zetten.

Olga heeft een achtergrond als gezondheidswetenschapper en is gepromoveerd in de epidemiologie aan de universiteit van Maastricht. Haar hobby’s zijn paardrijden, racefietsen, lopen en golf. Ze is dus best wel sportief en dat is een eigenschap die in onze dynamische wereld goed van pas zal komen!

Annemiek van de Rijdt

Annemiek van de Rijdt

Annemiek is pas gestart (juni 2022) als directeur Z&D bij ORO en vormt vanaf nu een sterk team samen met Olga om de eenheid Zorg & Dienstverlening verder te ontwikkelen.

Annemiek gaat voor het toekomstbestendig maken van de langdurige zorg voor cliënten en hun netwerken, passend in de maatschappelijke context waarin wij leven.

Annemiek is ‘van huis uit’ verpleegkundige, heeft gezondheidswetenschappen in Maastricht gestudeerd en bij TIAS in Tilburg een master in Health Administration afgerond. Werkervaring heeft zij als directeur in diverse domeinen van zorg (met name in de ouderenzorg), als bestuurder, als (gast)docent aan de HBO-V en als zorginkoper bij zorgverzekeraar VGZ. Haar hobby’s zijn hardlopen en tennis.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content