Nieuwsbrief – ORO Bericht

ORO verstuurt ieder kwartaal een digitale nieuwsbrief, met de naam ORO Bericht.

WAAROM EEN NIEUWSBRIEF?

We vinden het belangrijk om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij ORO. Daarnaast hebben we de afgelopen tijd opgemerkt dat er behoefte is aan meer informatie.

Voor het versturen van ORO Bericht maken we gebruik van de contactgegevens zoals ze bekend zijn in ons centrale cliëntensysteem. Wanneer jouw e-mailadres bij ons bekend is in het systeem, ontvang je automatisch onze digitale nieuwsbrieven.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De nieuwsbrief bevat voornamelijk informatieve en servicegerichte boodschappen die we graag met je delen. Denk aan:

  • Wijzigingen in financieringen en/of vergoedingen
  • Tips, hulp en advies
  • Antwoord op veel gestelde vragen
  • Reviews
  • Succesverhalen
  • Geluksmomenten
  • Verhuizingen, verbouwingen en nieuwe locaties
  • Nieuwtjes
  • En nog veel meer

AANMELDEN

Wil je graag ORO Bericht ontvangen? Laat dit dan weten aan jouw contactpersoon bij ORO of meld je aan via onderstaande button.

Aanmelden voor ORO bericht

UITSCHRIJVEN

Wil je liever geen nieuwsbrief ontvangen? Boven- en onderaan de nieuwsbrief vind je de knop afmelden‘. Door op 1 van deze knoppen te klikken, meld je je af voor ORO Bericht. Daarna ontvang je geen nieuwsbrief ORO Bericht meer. We houden je uiteraard wel op de hoogte via persoonlijke communicatie.

GEGEVENS WIJZIGEN

Wil je de nieuwsbrief ORO Bericht graag op een ander e-mailadres ontvangen? Via de knop gegevens wijzigenkun je jouw gegevens wijzigen voor de nieuwsbrief. Wij maken gebruik van de contactgegevens die is ons centrale cliëntsysteem bekend zijn. De wijzigingen voor de nieuwsbrief worden niet in het centrale cliëntsysteem verwerkt. Wil je de contactgegevens in het algemeen wijzigen? Neem dan contact op met je contactpersoon vanuit ORO.

VRAGEN?

Heb je vragen? Neem dan contact op via info@oro.nl. We helpen je graag!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud