ORO ORO
Lees Voor

Overzicht – kind – Een fijne nuttige dag

Onderwijs en dagbesteding

Leren en spelen op je eigen niveau. In iedere fase van je leven. Samen met ouders kijken we naar wat het beste past, op ieder moment.

Als onderwijs niet mogelijk is, is belevingsgerichte dagbesteding mogelijk een goed alternatief. Snoezelen, spelen, genieten van muziek, de wereld om je heen ontdekken, lekker buiten zijn, bij de dieren. Door de dag optimaal in te vullen, zorgen we voor structuur in het leven.

We bieden iets dat past bij jouw kind en bij zijn of haar stemming en gedrag. Er zijn samenwerkingen met peuterspeelzalen en scholen. Maar ook met de andere partijen die in beeld komen als school niet haalbaar is of wanneer het einde van de schoolloopbaan in zicht komt. Samen het beste in je kind naar boven halen! Daar gaan we voor.

Bekijk hieronder het aanbod van ORO op het gebied van onderwijs en dagbesteding. Mis je iets, neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content