ORO ORO

Overzicht – kind – Een fijne nuttige dag

Onderwijs en dagbesteding

Leren en spelen op je eigen niveau. In iedere fase van je leven. Samen met de ouders kijken we naar wat het beste past, op ieder moment.

Als onderwijs niet mogelijk is, is belevingsgerichte dagbesteding mogelijk een alternatief: snoezelen, spelen, genieten van muziek, de wereld om je heen ontdekken, lekker buiten zijn, bij de dieren. Wat vind jij fijn? Door de dag optimaal in te vullen, zorgen we voor structuur in het leven. We bieden iets dat past bij jouw kind en bij zijn of haar stemming en gedrag. Er zijn samenwerkingen met peuterspeelzalen en scholen. Maar ook met de andere partijen die in beeld komen als school niet haalbaar is of wanneer het einde van de schoolloopbaan in zicht komt. Samen het beste in je kind naar boven halen! Daar gaan we voor.

Bekijk hieronder wat ORO je kan bieden op het gebied van onderwijs en dagbesteding. Mis je nog iets, neem contact op. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO