ORO ORO

Overzicht – kind – Fijn wonen en rustig slapen

Lekker slapen

Fijn wonen en lekker slapen. Zo zelfstandig mogelijk. En met deskundige begeleiding heel dichtbij, als dat nodig is. ORO biedt hulp thuis, maar heeft ook woonvormen waar je zelfstandig (samen) kunt wonen, zoals appartementen met en zonder groepswoningen.

In iedere woonvorm is ruimte voor geborgenheid, gezelligheid, privacy en rust. ORO is ook tijdens de nacht paraat. Soms met een slaapdienst, maar we maken ook gebruik van moderne technologie (domotica). Onze eigen 24-uurs zorgcentrale garandeert dan een rustige en veilige nacht. Verder bieden we onder meer crisisopvang en tijdelijk wonen.

Bijzondere wooninitiatieven van ouders ondersteunen en begeleiden we graag. We brengen ouders samen, denken mee over het programma van eisen, bouw en financiering. Ouders bepalen in dit soort gevallen onze inbreng, waarbij ons netwerk in de regio vaak een grote hulp is.

Kijk hieronder wat ORO je kan bieden op het gebied van wonen en slapen. Mis je nog iets hierin, neem contact op. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO