ORO ORO

Overzicht – kind – Lekker eten en drinken

Eten en drinken

Kiezen, boodschappen doen, eten bereiden, uitserveren en tafelen. Bij ORO doen we het zoveel mogelijk samen. Binnen onze woonvormen wordt samen met de bewoners gekeken naar de best passende manier van koken en eten. Genieten van een gezamenlijk bereide maaltijd en soms gewoon ook lekker met het ‘bord op schoot’. Als eten of slikken een probleem is? Dan hebben wij alle kennis in huis om iets aan dat probleem te doen.

Eten bij ORO. Het kan op allerlei manieren. Gezond, smakelijk en tegen een lage prijs. Natuurlijk houden we rekening met bijzondere wensen en diëten. In de wijken heeft ORO op verschillende plaatsen eigen eetpunten, waar cliënten, samen met koks, een heerlijke maaltijd bereiden voor mensen uit de wijk. Je bent er van harte welkom. Eet smakelijk!

Kijk hieronder wat ORO je kan bieden op het gebied van eten en drinken. Mis je nog iets hierin, neem contact op. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO