ORO ORO
Lees Voor

Overzicht – kind – Lekker eten en drinken

Eten en drinken

Het dagmenu kiezen, boodschappen doen, eten bereiden, uitserveren en tafelen. Bij ORO doen we het zoveel mogelijk samen. Bovendien kijken we in onze woonvormen samen met de bewoners naar de best passende manier van koken en eten. Samen genietend van een bereide maaltijd en soms gewoon ook lekker met het ‘bord op schoot’. Is eten of slikken een probleem? Wij hebben alle kennis in huis hoe daar mee om te gaan of iets aan te doen.

Eten bij ORO kan op allerlei manieren. Gezond, smakelijk en tegen een lage prijs. Ook houden we rekening met bijzondere wensen en diëten. Op enkele plaatsen in de wijk heeft ORO eigen eetpunten. Daar bereiden cliënten, samen met koks, een heerlijke maaltijd voor mensen uit die wijk. Jij bent er ook van harte welkom. Bekijk de verschillende adresgegevens en openingstijden.

Hieronder staat het aanbod van ORO op het gebied van eten en drinken. Mis je nog iets hierin, neem contact op. Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content