ORO ORO

Overzicht – volwassenen – Een fijne nuttige dag

Werk en dagbesteding

Erbij horen en lekker bezig te zijn. Met werk of met andere dingen. Samen vinden we altijd een daginvulling die bij jou past.

Als je in een bedrijf of winkel kunt werken, gaan we je daar heel gericht bij helpen. Maar ook binnen onze dagbestedingscentra zijn er veel mogelijkheden. In het Grafisch Centrum maken we bijvoorbeeld folders. Er moet geniet worden, gevouwen, brieven moeten in enveloppen, er is van alles te doen. Regelmatig doen we ook werk voor bedrijven. In andere dagbestedingscentra kun je werken, maar ook koken, schilderen, met textiel of hout werken of allerlei andere creatieve dingen doen. ORO is trots op de kunstenaars die bij ons werken. Hun deel van de dagbesteding heet ArtORO. Dat betekent: de kunst van ORO.

Bij de belevingsgerichte dagbesteding zoeken we heel gericht naar passende activiteiten waar jij rustig, blij of gelukkig van wordt zoals lekker buiten bij de dieren zijn, snoezelen, naar muziek luisteren, fietsen, in het zwembad… er is van alles mogelijk.

Bekijk hieronder wat ORO je kan bieden op het gebied van werk en dagbesteding. Mis je nog iets, neem contact op. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO