Pontenage in Gemert is bijna klaar 

Pontenage, het nieuwe appartementencomplex aan de rand van het Gemertse centrum is bijna klaar. Met de komst van Pontenage komt er in Gemert voor het eerst een grotere woonvoorziening, waar in totaal 32 mensen gaan wonen. 

Wat is jouw woonwens? Waar woon je graag? Met wie woon je graag? Waar moet jouw woning aan voldoen? Hoeveel hulp en begeleiding heb je nodig en wil je graag hebben? In het afgelopen jaar werden de woonwensen van de ORO-cliënten in Gemert uitvoerig in kaart gebracht. Met de komst van Pontenage komt er in Gemert voor het eerst een grotere woonvoorziening, waar in totaal 32 mensen gaan wonen. Reden genoeg om nog eens goed te kijken wie waar op dit moment woont, of die woonplek nog voldoet en wat er veranderd kan worden.

Accentkleuren

Pontenage, gebouwd op de plaats van de vroegere jongensschool Pius X in Gemert, kent straks drie groepswoningen, waar de bewoners, naast een grote gezamenlijke ruimte, allemaal een eigen kamer en badkamer hebben. In elke groepswoning wonen acht bewoners. Vier cliënten die wat meer zelfstandig kunnen wonen, krijgen een studio met een gezamenlijke huiskamer en vier anderen een appartement. Bijzonder aan de bouw is dat de binnenmuren en de verdiepingsvloeren helemaal gemaakt zijn van hout. Die natuurlijke elementen zie je ook terug als je straks door het gebouw loopt. De houtkleur combineren ze met rood, blauw en groen. Elke verdieping krijgt een eigen accentkleur die ook terugkomt in de slaapkamers.

De verwachting is dat het gebouw begin maart 2024 wordt opgeleverd. Dan kunnen de eerste verhuisdozen uitgepakt worden.

 

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud