ORO ORO
Lees Voor

Postelpark

Postelpark 10, 5711 JE Someren

Postelpark is een woonvoorziening die bestaat uit tien appartementen en een groepswoning, geschikt voor vijf bewoners. De woonvoorziening maakt deel uit van een appartementencomplex waarin ook andere mensen wonen. De bewoners delen een binnentuin.

De groepswoningen zijn op de begane grond. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Verder zijn er drie badkamers, waarvan er één met een bad. Er is een gezamenlijke huiskamer, waar men gezamenlijk kan eten. Aan de huiskamer grenst een gezamenlijke tussenruimte. Deze ruimte gebruikt men voor activiteiten voor de bewoners van zowel de groepswoningen als de appartementen.

De appartementbewoners delen een huiskamer op de begane grond. Hier kan men gezamenlijk eten. De individuele appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer, badkamer, keuken en berging. Enkele appartementen hebben nog een extra slaapkamer. Alle appartementen hebben een balkon.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content