ORO ORO
Lees Voor

Rakthof

Rakthof 13, 5709 EK Helmond

Ben jij goed in klussen? Dan vind je het vast leuk bij Rakthof. We doen hier van alles! Misschien wil je wel ramen wassen? Of elektrische apparaten uit elkaar halen (recyclen)? Of misschien maak je liever een boekje of ansichtkaart. Met jouw werk help je bedrijven. Iets voor jou?  

Ons klusteam 

Het klusteam doet van alles. Meestal werk je buiten. Dit doe je zoal bij het klusteam: 

  • Ramen wassen 
  • Informatieborden schoonmaken 
  • Tuinen netjes houden 
  • Speeltoestellen controleren en schoonmaken 

Jouw werk is belangrijk voor de buurt. Soms werk je ook bij Toverland of Dierenrijk.  

Recycleteam 

Als je handig bent, is ons recycleteam iets voor jou. Je haalt oude apparaten uit elkaar. Sommige onderdelen kunnen we opnieuw gebruiken. De ene keer gaat het om een computer, de andere keer om een telefoon of koffiezetapparaat. Je sorteert daarna de materialen. Natuurlijk doe je dit op een veilige manier. Aardige begeleiders helpen je daarbij.  

Team grafisch centrum 

In het Grafisch Centrum werken we aan allerlei opdrachten. Je maakt dingen voor ORO, maar ook voor andere klanten. Je kunt hier van alles doen. Misschien maak jij wel een clubboekje, een trouwkaart of een geboortekaartje? Je kunt ook enveloppen uitprikken. Je werkt met machines die je helpen vouwen, nieten en snijden.  

Werken in het productiecentrum 

Vind je het leuk om bezig te zijn? En vind je het fijn als je werk afwisselend is? Dan is het productiecentrum iets voor jou. Wij helpen bedrijven uit de buurt. Je weegt bijvoorbeeld schroeven en maakt daar setjes van. Maar je kunt ook spijkerclips en vliegertapijten maken.  

Zelf aan de slag met begeleiding 

Bij de Rakthof kun je zelf aan de slag. Heb je even hulp nodig? Dan zijn er begeleiders die handige tips geven. Je kunt bij ons werken in je eigen tempo.  

Rakthof in Rijpelberg 

Je vindt Rakthof in de Helmondse wijk Rijpelberg. Het gebouw is te vinden op een klein bedrijventerrein.  

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Rakthof kaartenrek

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content