ORO ORO
Lees Voor

Ruijschenbergh

Julianastraat2, 5421 DB Gemert

In zorgcentrum Ruijschenbergh Gemert is de werk- en verkooplocatie ORO Ruijschenbergh gevestigd. Creatief en ambacht staat voorop. Deelnemers werken er in de winkel, waar ze onder andere kleurrijke ArtORO schilderijen en kunstwerken maken. De eigen invulling van de cliënt staat centraal. Er kan met verschillende materialen gewerkt worden, zoals papier maché, textiel, mozaïek en het maken van sieraden en kaarten. Zowel schilderen als tekenen komen aan bod.

Cliënten kunnen ook meehelpen in het zorgcentrum, bijvoorbeeld bij het rondbrengen van eten, het begeleiden van ouderen en/of het werken in het grand café.

Dagbesteding in de wijk

Onze cliënten vormen een onderdeel van de samenleving waarin ze wonen en werken. Daarom verrichten zij vanuit ORO Ruijschenbergh werkzaamheden in de wijk. Ze helpen oudere buurtbewoners, prikken vuil in de omgeving, zijn werkzaam in het internetcafé, buurtgebouw en bij de bank, of doen mee aan een activiteit op school. Samen met de begeleiders kijken we waar de vragen liggen en of we die vragen, individueel of in groepsverband, kunnen beantwoorden.

Exposities en verkooppunten

De kunstwerken van onze cliënten van ArtORO en Ruijschenbergh worden regelmatig tentoongesteld op exposities. Bijvoorbeeld in het gemeentehuis, het ontmoetingscentrum of de bibliotheek.

Tijdens de openingstijden van ORO Ruijschenbergh is het verkooppunt geopend en zijn alle mooie creaties te zien en te koop. Onze cliënten zullen je gastvrij ontvangen, ze helpen je graag en pakken het cadeau desgewenst leuk voor je in. Elke bezoeker is van harte welkom!

Ruijschenbergh

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content