ORO ORO
Lees Voor

SHI non-food concepts wint de Gouden Gift 2021

SHI non-food concepts uit Asten heeft de Gouden Gift 2021 van ORO ontvangen. De Gouden Gift is een blijk van waardering voor personen of organisaties die zich er voor inzetten dat mensen met een beperking gewoon mee kunnen doen in de maatschappij.

De winnaar werd afgelopen zaterdag tijdens de live YouTube uitzending van ORO Toppers bekend gemaakt. Olaf van Buggenum (r) en Dirk van Diepen (l) van SHI non-food concepts namen de Gouden Gift, in de vorm van een kunstwerk van ArtORO Deurne, in ontvangst. Jan Roelofs, bestuurder van ORO prijst de jarenlange samenwerking en de wijze waarop SHI bijdraagt aan het geluk van de cliënten van ORO: “Wij werken al jaren met SHI samen en hebben met het bedrijf mee mogen groeien. Op alle werkdagen werkt op deze locatie een groep cliënten met hun begeleiders, zonder druk. Ze kunnen fijn productiewerk uitvoeren. Een sociale ondernemer waar we erg blij mee zijn!”

Olaf van Buggenum laat weten hartstikke trots te zijn op hun medewerkers van ORO. “Bij SHI zijn de cliënten van ORO echt onderdeel van het bedrijf. Binnenkort gaan we verhuizen en daarbij houden wij ook rekening met de wensen en behoeften van de cliënten van ORO. Het is een mooie eer om de Gouden Gift te mogen ontvangen. ”

SHI wint de Gouden Gift

Dank voor jouw stem!
1600 mensen hebben hun stem uitgebracht op de drie genomineerden: Bavaria, Centrummanagement Deurne en SHI. Met ruim 60% van de stemmen heeft SHI de Gouden Gift gewonnen.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2021 ORO
Skip to content